Bebek Beslenmesi bebeklerde kabızlık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elif4421

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
16
2
3
42
merhaba, şu an 11 aylık bir kızım var kabızlık sorunu çekiyor kendım yaptırıyorum kakasını (kulak çöpüyle ne versem ne yapsam fayda etmiyor kayısı,zeytinyagı,ıspanak,meyve püreleri artı emziriyorum ama olmuyor kırk günlükken bu sorun çıktı ortaya halen de cekiyoruz doktoroda gıttım kalçasında sorun yoktu zamanla duzelır dıyolar eskıden yıne haftada 2 gun uç gun kendısı yapıyodu bazen sıklaşıyodu benı mutlu edıyodu ama bu aralar o da yok çok uzuluyorum bu duruma önerilerınızı beklıyorum sağlıklı günler...

benim kzimda 9bucuk aylik. ayni sorun bizdede var. yapamadigi zamanlar cok kotu geciyo gunu zehir ediyo banada kendine de ama ne yaptiysam olmadi. sadece su ise yariyo o da hergun yaparsam. kayisi ve cekirdekli kuru uzimun cekirdeklerini haslayip suda kaynatip blendirdan geciriyorum arkasina da su iciriyorum hergun yapinca faydasini bazen goruyorum bazen gormuyorum. arastirdigims gore bebegi kabiz olan cok insan var. 3 yasina 4 yasina kadar bile ama belli bir care goremedim.

cevap verdiğin için tşk ederim kuru üzümü denemedim çekirdeklerını çıkartıp haşlayacam umarım doğru anladım bir de onu deneyeyim

cevap verdiğin için tşk ederim kuru üzümü denemedim çekirdeklerını çıkartıp haşlayacam umarım doğru anladım bir de onu deneyeyim
yanlis soylemisim canim. cekirdekli kuru uzumun cekireklerini cikartip oyle hasliyosun. ben yanlis yazmisim sen dogru anladin. hemen sonuc vermesini bekleme 2 gun sonra falan anca yogurtla karistirirsan biraz daha iyi faydasini gorursun.

banyo yaptırırken karın bölgesini kalıp bebe sabunuyla masaj yaparak ovun. onun çok faydası oluyor. bir de yoğurduna birkaç damla zeytinyağı damlatıp yedirebilirsiniz. gün içinde de karnını ve kasık bölgesini bebe yağı veya zeytinyağıyla masaj yapın

Eczanelerde satılan bir toz var bağırsak düzenleyici bende kullandım yoğurda kâtip yediriyosun ishalide kabizligida duzeltiyor yani bağırsak düzenleyici probiyotik toz adı bitkisel bişey deneyin derim ama

sabahları aç karnına zeytinyağı veriyorum kayısı uzum haşlayıp robota veriyorum kakasını yapmaya başladı ama çok katı zorlanıyor ilaç alışkanlık yapar dıye korkuyorum açıkcası

Arkadaşlar kızım 2,5 yaşını geçti. 6 aylıkken başladı kabızlık sorunu. denemediğim hiçbirşey kalmadı. zeytin yaglarından kayısılara şuruplara lağmalara ne varsa denedim. malesef sonuç alamadım. doktorlar yiyecek diyorlar. fakat ben kızıma yediremiyorum. büyüdükçe dahada zorlaştı yedirmem. örnegin zeytinyağını bile içiremiyorum. agzına değmeden midesi bulanıyor kusuyor. bu kusma yüzünden ne ilaç nede yemek bişey yapamıyorum. diyet listelerini uygulayamıyorum. kusuyor. ilaç içiremiyorum kusuyor. sonuç: agrılı sızılı stresli kabızlık. çaresizim .yardım edebilecekler varsa yazsınlar lütfen bana

Saf zeytinyagini bende icememki.corbasini icirceginiz zaman icine zeytinyagi dokun ben cocuklarima oyle icirirdim bi sorunda yasamazdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…