• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlar bitmiyor 2

Nişanlın senin yaninda anladigim kadariyla o yüzden cok kafana takma bence

Yalnız ben hala cevap alamadım. Annesi neden bahane üretiyormuş? Neymiş bu bahaneler? Nişanlın neden birşeyler açıklamak durumdan kalıyormuş sürekli? Kadın sana takmış kafayı.

Nişanlım annesinin davranışları yüzünden konuşuyor. Annesi uluorta denmick laflar dio biz gittiğimde surat yapıo ben gidince iki katı ilgili davranio ogluna bunlar yüzünden bi çok kez konuştu nisanlım ama her seferinde griptim ondn aklım komşuya takilmasi ondan diyip bahaneler üretiyodu nisanlimlada farkındaydı bahane ürettiğiniz ama konuştum anlar dedi fakat her seferinde biraz daha arttırdı bunu en son konuşmasındaki yine kafam buna takıkti oleydi böyleydi bişiler demiş nisanlımda sinirlenmiş kaçıncı konuşmam hep bunu yapiosb diyip sinirlenmiş baya ..
Evet takmış durumda bana ama nie anlamış deilim saygı deseniz asla saygısızlık etmiyorum ailesi de babası olsn diğerleri olsun beni çok seviyor ama annesi bana takmış durumda

Nişanlın senin yaninda anladigim kadariyla o yüzden cok kafana takma bence
Evet çok şükür öyle ama çok üzülüyorum bu duruma sen şakrak mutlu bir aile olmak varken bu denli huzursuzluklar çıkması canımı sıkıyor nisanlımda üzülüyor burda anlatınca ufak gibi duruyor ama yaşadığın zaman anlıyorsun. Ss

Muhakkak yaşamak farklı olur ama olumlu düşünmeye çalış olur mu:KK37:

Back
X