Bebeklerde kalca gelisimi

Metemomms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
41
5
36
22
Kızlar mrb ben geçenlerde oglumun kalcssi için hastaneye götürdüm sag kalca alpha acisi 68.4beta acısı 43.6 sol kalca alpha acisi 67 beta da 42.5 sonuçlar gayet guzel ama daha gerilik var dedi doktor kalca gelişiminde hic bisey anlamadm Bi ay daha çift bez bağla Dedi para tuzagımı sizce bidaha goturmelimiyim doktora ve doktor dediki ben çok pimpirikliyim başka doktor olsa bu sonuçları gösterseniz çift bez de taktirmaz dedi sizce ne yapmalıyım???

Bence de iyi degerler. Ama doktorunuz boyle soylediyse devam edin. Bi sonraki kontrolunuzu devlet hastanesinde yaptirin isterseniz, para tuzagi oldugunu dusunuyorsaniz.

Bence de iyi degerler. Ama doktorunuz boyle soylediyse devam edin. Bi sonraki kontrolunuzu devlet hastanesinde yaptirin isterseniz, para tuzagi oldugunu dusunuyorsaniz.
Sağlık ocağındaki hemsiremizi aradm o dediki sonuçları gayet guzel masallah boşuna para tuzağı doruk hastanesi ztn müşteri toplamk için sürekli böyle yapıyor dedi boşuna goturmeyn 1mm bisey ddgl belki bizlerde bile vardır dedi o büyüdükçe kapanir dedi

Back
X