Çocuk Hastalıkları Bebeklerde karaciger nakli sonrasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Fenkolik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
8
8
1
37
Oglum 5 aylik ve karaciger nakli olacak.olan varsa nakil sonrasi bizi neler bekliyo dikkat etmemiz gereken seyler neler yazarmisiniz.

Allah yardim etsin sifalar versin
Eve dolusmaya calisacak akrabalarinizi nakilden once kesinlikle gelmemeleri konusunda uyarin ziyaretci kesinlikle yasak
Hastaneye yakin degilseniz hastane civarinda bir eve tasinmaniz yarariniza ailece grip asilarinizi olun benim aklima bunlar geldi

Cok Tesekkur ederim haklisiniz enfeksiyon riski brz zorlastiricak sureci. sizinde mi evladiniz nakil oldu ?

Bir yakinim olmustu yasliydi hic ziyaretine gitmedik hastaliga cok acik oluyorlar.3 saat mesafeyse oraya tasinmanizda fayda var aniden atesi ciksa kendi dr una gorunmeli mesela

Yillarca gelip gidicez mecbur tasinmak gerekli aslinda bi nakil olsun eve cikalim artik dusunup kararimizi vericez.

Ilk gunler yogun bakimdaykende hastanede kalamiyorsunuz bence dusunun bu konuyu

Onu dusunduk ama yogun bakimda kalma suresi 1de olabilir 20 de daha fazlada.durumumuza gore bakicaz ilk gunler kalmak icin hastane oteli var orayi kullanabiliriz.cok tesekkur ederim.benim suan sakinligimi korumaya ihtiyacim var baska bsy dusunemiyorum tasinmayi hic kaldiramam suan. bebegimi aldiklarinda ameliyata naparim kac saat surer sonrasinda onun vucudunun ne halde olacagini dusundukce iyce kötü oluyorum.ama herseye alisirim yeterki iyileşsin oglum.

Evet orasi cok zorlu bir surec 12 saat kadar suruyor ameliyat ortalama 3 gun kadar uyuyor
Bagiscimi var kadavrami bekliyorsunuz

Rabbim acil şifalar versin sizede sabır güç kuvvet metanet versin demeye geldim üzülmeyin bu hayatta artık herşeye çare var Allahın izniyle pozitif düşünün herşey çok güzel olur inşaallah

Oğlunuza şifa sizlere de dayanma gücü versin Allah
Çabuk iyileşsin, çok geçmiş olsun

Back
X