bety21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2011 1.282 1.371 133 Hatay 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bety21 #1 mrblar bebegıne makattan endoskopi yaptıran varmı çok acır mı? kızımın bagırsagındakı kanamanın sebebını bulmak ıcın gastroenteroloji doktoru makattan endoskopi yapacaz diyor acımaz ama ıstersen agızdan damlayla uyutabılırız diyor.daha once kendıne yaptıran erişkinlerde cok acıdıgını soyluyor.ne yapacagımı bılemedım.
mrblar bebegıne makattan endoskopi yaptıran varmı çok acır mı? kızımın bagırsagındakı kanamanın sebebını bulmak ıcın gastroenteroloji doktoru makattan endoskopi yapacaz diyor acımaz ama ıstersen agızdan damlayla uyutabılırız diyor.daha once kendıne yaptıran erişkinlerde cok acıdıgını soyluyor.ne yapacagımı bılemedım.
sarioglan_karakiz İKİ AŞKIM EŞİM VE KIZIM Kayıtlı Üye 9 Şubat 2012 346 11 68 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bety21 #2 canım yaa miniciktir daha acır bence. ben olsam uyuturdum yazık acı çekmesin endoskopi yetişkin için bile çok zor bir işlem. çok geçmiş olsun...
canım yaa miniciktir daha acır bence. ben olsam uyuturdum yazık acı çekmesin endoskopi yetişkin için bile çok zor bir işlem. çok geçmiş olsun...
bety21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2011 1.282 1.371 133 Hatay 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bety21 #3 tşkr ederim canım cok doktora hemsıreye sordurduk yaptırın bısey olmaz acımaz dıyorlar.Allahım yardım etsın bıze
tşkr ederim canım cok doktora hemsıreye sordurduk yaptırın bısey olmaz acımaz dıyorlar.Allahım yardım etsın bıze