Bende evolvia kullanıyorum . kilo alımı iyi ama anne sütü almıyor uç haftadır . doktor bize de aptamil ar önerdi ama bilmiyorum bir doktorn söylemesiyle olur mu başka doktora götürmeye gerek var mi .
Teşekkürler . bebegim emmiyor beni. Hangi marketlerde var acaba
Çok teşekkürler . ben burada ki eczanelere bir sorayim .sizin bebeğiniz kaç aylık
Gerçekten çok zor .endise stress yipraniyor insan hemde fazlasıyla
bebeğinizin doğum tarihi kilosu boyu kaç?Benim kizimda inanılmaz ksuyor 5 aaylık oldu doktora götürdüm reflü olduğunu söyledi sma gold mama kullanıyordum bebelac ar al dedi reflü olan bebekler için. Hem kilo alımı çok yavaş olduğundan kilo alır dedi. Bir ay sonra yine götürecem bakalım inşallah iyiye gider. Şimdilik bu mamayla kusması bayagi azaldı. Daha 2 gün oldu kullanali. Ama anne sütü alıyorsa ne yapmalı bilmiyorum. geçmiş oslun
Güzel fikir ... Benim kızimda yeni alti aylık oldu ve dış çıkarmaya başladı o yüzden hem kusma hemde onun sıkıntısı ek gıdaya geçişte epey zorluoyor beni ... Yoğurtla başladım bende salatalık veriyorum eline emmeye çalışıyor bakalım ... Birde tecrübesizlik var ... Ailemden uzak da ikamet ediyorum o yüzden tek halletmeye çalışıyorum en son buraya yazmakda buldum çareyi
bebeğinizin doğum tarihi kilosu boyu kaç?
benim kızımda kusma yok ama kilo alımı çok yavaş. terlemesi var birde yerken uyurken heycanlandığında tüm vücudu terliyor. reflü olabilir mi acaba yerken başını sürekli sağa sola çeviriyor. Reflü olan bebeklerde kusmadan başka bir şikayetiniz var mı?uyurken başlarını nasıl tutuyorlar meselaBeni. Kızımda da vardı kusama, şimdi 5 aylık ve bitti kusmaları. Sabredin bitecektir hepsi
benim kızımda kusma yok ama kilo alımı çok yavaş. terlemesi var birde yerken uyurken heycanlandığında tüm vücudu terliyor. reflü olabilir mi acaba yerken başını sürekli sağa sola çeviriyor. Reflü olan bebeklerde kusmadan başka bir şikayetiniz var mı?uyurken başlarını nasıl tutuyorlar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?