Hayır aşı bir yaşında olunuyormuş olmamıştı daha 7 aylık yüzünde on tane falan çukur kaldı yok mu bir çaresi acabaAşı olduğu halde mi su çiçeği oldu? O çukurlar kalıcı diye biliyorum.
Aşı bir yaşında olunuyor kızım 7 aylıkAşı olmadı mı?
Yüzünde on tane falan var güzel kızım hep çukurÇukurlar kalıyor diye hatırlıyorum, sarı kantaron yağını bir sorun isterseniz
Umarım geçer.Hayır aşı bir yaşında olunuyormuş olmamıştı daha 7 aylık yüzünde on tane falan çukur kaldı yok mu bir çaresi acaba
Ben kantaron yagi surmustum geçti cok şükür kalmadi hic izArkadaşlar 7 aylık kızım su çiçeği hastalığı atlattı çok şükür yaraları kavladı ama yüzünde çukur kaldı bazı kavlayan yaraların altları o çukurlar kalıcı diyen de var geçer diyen de o çukurlar geçecek mi iyileşti yüzü ama bir sürü ona yakın çukur kaldı kızımın yüzünde geçer mi aynı durumu yaşayan var mı
Olmadı su çiçeği aşısı 1 yaşında yapılıyorAşı olmadı mı?
Sarı mı kırmızı mı evde kırmızı var böyle çukur var mıydı çocuğunuzdaBen kantaron yagi surmustum geçti cok şükür kalmadi hic iz
Sari kullandım aynen benim kızımda oyleydi hemen geçmedi 1 bucuk sene oldu bende iz kalacak diye endişe etmiştim ama geçti cok şükür arada anne sütü de suruyordumSarı mı kırmızı mı evde kırmızı var böyle çukur var mıydı çocuğunuzda