• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde su çiçeği

pnnrrr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
68
16
8
27
Arkadaşlar 7 aylık kızım su çiçeği hastalığı atlattı çok şükür yaraları kavladı ama yüzünde çukur kaldı bazı kavlayan yaraların altları o çukurlar kalıcı diyen de var geçer diyen de o çukurlar geçecek mi iyileşti yüzü ama bir sürü ona yakın çukur kaldı kızımın yüzünde geçer mi aynı durumu yaşayan var mı

Aşı olduğu halde mi su çiçeği oldu? O çukurlar kalıcı diye biliyorum.

Çukurlar kalıyor diye hatırlıyorum, sarı kantaron yağını bir sorun isterseniz

Sarı kantaron sürebilirsin ama geceleri sür yani gündüz güneş görmeyeceği zamanlar. Yağı sürüpte dışarı çıkmayın yani . Bende küçükken geçirdim hayal meyal hatırlıyorum anneannem kaşıma kızım iz kalır derdi tülbentle kaşırdı yüzümü rahatlim diye çok şükür hiç iz falan yok inşallah sizinde geçer izler geçmiş olsun

Arkadaşlar 7 aylık kızım su çiçeği hastalığı atlattı çok şükür yaraları kavladı ama yüzünde çukur kaldı bazı kavlayan yaraların altları o çukurlar kalıcı diyen de var geçer diyen de o çukurlar geçecek mi iyileşti yüzü ama bir sürü ona yakın çukur kaldı kızımın yüzünde geçer mi aynı durumu yaşayan var mı
Ben kantaron yagi surmustum geçti cok şükür kalmadi hic iz

Sarı mı kırmızı mı evde kırmızı var böyle çukur var mıydı çocuğunuzda
Sari kullandım aynen benim kızımda oyleydi hemen geçmedi 1 bucuk sene oldu bende iz kalacak diye endişe etmiştim ama geçti cok şükür arada anne sütü de suruyordum

inşallah geçer çok geçmiş olsun 💐

Back
X