bebeklerde zayıflık

deniz mc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
9
1
1
30
Slm kızlar benim 9 aylık bir bebeğim var ne kadar yesede kilo almıyo ve kaynanam sürekli sen bakamıyosun bi çocuğa bile bakamıyısun diye başımın etini yiyo mecbur aynı evde yaşıyoruz büyüğük diye ona karşı saygımı bozmak istemiyorum ...!şimdi ben napıyim de bu çocuk kilo alsıın dişleri çıkmaya başladı dahada zayıfladı şiödi bide havalardan dolayı hasta oldu balgamlı öksürük oldu iyice zayıflicak lülfen yardım edin ben hiç kaynana dırdırı çekemicem :silah:yoksa yine başlıcak sen bakamıyosun yapamıyosun o öyle söyledikçe benim kendime olan özgüvenim kalmıyo yardım edin bana lütfen nasıl kilo alır bu bebek :cry:

7 aylıkken 7.5 kiloydu şimdi kaç kilo bilmiyorum ki 9 kilo falan vardır ama zayıf görünüyo hareketli bi bebek bide yemesi iyi ama kilo almıyo hareketli olduğu için :KK46:ama gelde bunu kaynanama anlat

boşver desin takma kafana. şişkoluk iyi olsaydı insanlar zayıflamazdı

Hiç canını sıkma bence benim kızım 1 yaşında ve 8.5 kilo yedirneye çalıştıkça kaşığı yitiyor bana da çoklaf eden oluyo bende diyorum çocuklarda büyükler gibi kimisi şişman kimisi zayıf zorla yediremem
sonuçta

Aynen haklısın ya şansızlık bu ya aynı evde yaşıyoruz oğlum ilk doğduğunda tuturdu mama ver diye bende vermiyodum oda biberonnu doldurup getiriyodu bn pencereden döküyodum içti diyodum çocuk 4 aylık oldu ağzına bişiler tıkmaya başladı ssürekli şekerli şeyler yediriyo tuzlu yediriyo bn ne kadar söylesemde aynı aartık yoruldum ya bide demezmi bn 5 çocuk büyüytüm sen benden dahamı iyi bileceksin :KK34:

Benimkinede denediler ama mamayı kesinlikle yemedi ben anlamıyorum bu büyükleri zayıf olunca sağlıksız oluyo sanki bide bebekli bi ortama girince direk kaç kilo zayıf gibi benimki seninkinden küçük şu kadar kilo napabilirim yani

Evet ya kız benim oğlum 10 aylık 8.750 kilo boyu 75 cm kaynanam hiç gelişmiyo illa obez olcak sonra dicek tm bide sen bakamıyosun diyo vala kendime karşı özgüvenim kalmadı

amaaaan boşverin kaynananızın söylediklerini kulak tıkayın hepsini. siz sağlıklı besleyin çocuğunuzu zayıf olsada sorun olmaz. sarem2015 sarem2015 in ki gibi benim kızımda 1 yaşındayken 8.5 kiloydu. hemşiremize sordum neden böyle zayıf diye çünkü sen sağlıklı besliyorsun dedi hakikatende öyle. 2 yaşına kadar çikolata çay bisküvi vb zaten ağzına sürmedi. her zaman sebze yemekleri ve çorbaları içti. makarnayla patates kızartmasıyla 1.5 yaşında tanıştı. şuanda yemediği sebze yok. kahvaltısını asla geçistirmedim. süt ceviz yumurta peynir her sabah yedi. hiç öyle hazır kahvaltı mamaları vermedim. sonuca gelicek olursak..

1 yaş: 8.5 kilo 75 cm
2 yaş:10.5 kilo 83 cm
2.5 yaş: 11.5 kilo 87 cm

amaaaan boşverin kaynananızın söylediklerini kulak tıkayın hepsini. siz sağlıklı besleyin çocuğunuzu zayıf olsada sorun olmaz. sarem2015 sarem2015 in ki gibi benim kızımda 1 yaşındayken 8.5 kiloydu. hemşiremize sordum neden böyle zayıf diye çünkü sen sağlıklı besliyorsun dedi hakikatende öyle. 2 yaşına kadar çikolata çay bisküvi vb zaten ağzına sürmedi. her zaman sebze yemekleri ve çorbaları içti. makarnayla patates kızartmasıyla 1.5 yaşında tanıştı. şuanda yemediği sebze yok. kahvaltısını asla geçistirmedim. süt ceviz yumurta peynir her sabah yedi. hiç öyle hazır kahvaltı mamaları vermedim. sonuca gelicek olursak..

1 yaş: 8.5 kilo 75 cm
2 yaş:10.5 kilo 83 cm
2.5 yaş: 11.5 kilo 87 cm
Benim kaynanam çayda verdi çikolatada verdi şekerde verdi tuzda verdi kadına engel olamıyorum ki hep kendi bildiğini yapıyo ne desem kötü oluyorum

Benim kaynanam çayda verdi çikolatada verdi şekerde verdi tuzda verdi kadına engel olamıyorum ki hep kendi bildiğini yapıyo ne desem kötü oluyorum
çocuğunuzu uzak tutun madem o ortamdan. sizi anlıyorum. daha bu zamana kadar kızıma çikolata alıp da al kızım ye dememişimdir. ama eşim sağolsun her işten geldiğinde çocuğu mutlu etmek için çikolata getirdi. yapma etme dediysemde dinletemedim. bana kalsa belki 5 6 yaşında tanışırdı çikolatayla şekerle.. bi de çocuklar öyle ki şekere alışınca hep istiyolar beni hergün dolabın önüne getirip çikolata istiyor. ona rağmen vermiyorum. benim vermediğimi bldiği için artık benden istemiyor hemen babasına koşuyor

doktor mükemmel kilosu var dedi, zayıf falan değilmiş. sen doktordan daha iyi mi bileceeeeen diyeceksin. susturacaksın.

Diyemiyorum işte bide öz tetzem saygısızlık yapmak istemiyorum bide kötü biri diil ya sadece cahil bilmiyorki şimdiki nesil onlardan daha çok şey biliyo

Bide uzak tutmak gibi bi lüksüm yok aynı evde yaşıyoruz bazen işim olunca o bakıyo ama tepki gösteriyorum bu seferde tartışma çıkıyo bende tartışmak istemiyorum

Herkese selam.benim bir sorum olucak 5 eylulde dogum yaptim.2 ay 10 gunluk bir kizim var.2.900 dogum kg. En son 10 kasimda aşı icin gittiyimizde tartildi kg 4.800 iyi dediler ama yinede kafam karisti iyimi sizce

Herkese selam.benim bir sorum olucak 5 eylulde dogum yaptim.2 ay 10 gunluk bir kizim var.2.900 dogum kg. En son 10 kasimda aşı icin gittiyimizde tartildi kg 4.800 iyi dediler ama yinede kafam karisti iyimi sizce
2 ayda 2 kiloya yakın almış. kaç olmasını beklediniz ki?

Back
X