Benim kaynanam çayda verdi çikolatada verdi şekerde verdi tuzda verdi kadına engel olamıyorum ki hep kendi bildiğini yapıyo ne desem kötü oluyorumamaaaan boşverin kaynananızın söylediklerini kulak tıkayın hepsini. siz sağlıklı besleyin çocuğunuzu zayıf olsada sorun olmaz.sarem2015 in ki gibi benim kızımda 1 yaşındayken 8.5 kiloydu. hemşiremize sordum neden böyle zayıf diye çünkü sen sağlıklı besliyorsun dedi hakikatende öyle. 2 yaşına kadar çikolata çay bisküvi vb zaten ağzına sürmedi. her zaman sebze yemekleri ve çorbaları içti. makarnayla patates kızartmasıyla 1.5 yaşında tanıştı. şuanda yemediği sebze yok. kahvaltısını asla geçistirmedim. süt ceviz yumurta peynir her sabah yedi. hiç öyle hazır kahvaltı mamaları vermedim. sonuca gelicek olursak..
1 yaş: 8.5 kilo 75 cm
2 yaş:10.5 kilo 83 cm
2.5 yaş: 11.5 kilo 87 cm
çocuğunuzu uzak tutun madem o ortamdan. sizi anlıyorum. daha bu zamana kadar kızıma çikolata alıp da al kızım ye dememişimdir. ama eşim sağolsun her işten geldiğinde çocuğu mutlu etmek için çikolata getirdi. yapma etme dediysemde dinletemedim. bana kalsa belki 5 6 yaşında tanışırdı çikolatayla şekerle.. bi de çocuklar öyle ki şekere alışınca hep istiyolar beni hergün dolabın önüne getirip çikolata istiyor. ona rağmen vermiyorum. benim vermediğimi bldiği için artık benden istemiyor hemen babasına koşuyorBenim kaynanam çayda verdi çikolatada verdi şekerde verdi tuzda verdi kadına engel olamıyorum ki hep kendi bildiğini yapıyo ne desem kötü oluyorum
2 ayda 2 kiloya yakın almış. kaç olmasını beklediniz ki?Herkese selam.benim bir sorum olucak 5 eylulde dogum yaptim.2 ay 10 gunluk bir kizim var.2.900 dogum kg. En son 10 kasimda aşı icin gittiyimizde tartildi kg 4.800 iyi dediler ama yinede kafam karisti iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?