Bebeklerdeki pisige iyi gelen krem veya evde hazirlayabileceklerimiz nelerdir?

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Bayanlar kizim dis cikariyo bundan dolayi cok ishal.gunde 10 belki 15 sefer buyuk cisini yapiyo.bu yuzden pisik oldu.bana onerebilceginiz en iyi marka pisik kremi veya kendimizin evde hazirlayabilecegi bitkisel biseyler varmi?? Yardim lutfen

Hic kullanmadim.inrernetten siparis vereyim bakalim .insallah kisa surede gelir.yada bi eczaneye sorsammi varmidir acaba :KK43:

Eczanede var cnm 2 boyu var 60grlık ve 120 grlık olanı var. Çok iyi geliyor. Ablam 2 yeğenimde de bunu kullandı.

Sudocremi onerirler cogu kisi.
Cok asiri bi durum varsa bepanthen de olabilir.

Bayanlar kizim dis cikariyo bundan dolayi cok ishal.gunde 10 belki 15 sefer buyuk cisini yapiyo.bu yuzden pisik oldu.bana onerebilceginiz en iyi marka pisik kremi veya kendimizin evde hazirlayabilecegi bitkisel biseyler varmi?? Yardim lutfen
Sudokrem

Aldim canim ilk defa bugun 1 kere surdum.insallah kisa surede iyilesir.her bez degistirmede ihmal etmeden kullanirim gecsin yeterki:cry::cry:
Çok harika bir krem, eminim ilk kullanımda bile faydasını görürsün :) Geçmiş olsun.
Kardeşimin popişi de hassastı, biz ılık suya pamuk batırarak silerdik ve bu kremi kullanırdık. Hatırlıyorum da 5-6parça pamuk hazırlardık :D

Çok harika bir krem, eminim ilk kullanımda bile faydasını görürsün :) Geçmiş olsun.
Kardeşimin popişi de hassastı, biz ılık suya pamuk batırarak silerdik ve bu kremi kullanırdık. Hatırlıyorum da 5-6parça pamuk hazırlardık :KK70:
Pamuk kullanmiyorum uni baby islak mendil kullaniyorum oda pisik yapnaz sanki dimi yao_O

Pamuk kullanmiyorum uni baby islak mendil kullaniyorum oda pisik yapnaz sanki dimi yao_O
Islak mendile popo bölgesinde benim de kardeşimin de alerjisi var :) Biz ıslak mendili kullanmadan önce yıkayıp kullanırız eğer popo içinse :) Hâla daha da öyledir yoksa pişik olur :KK70:

Öncelikle ıslak mendil kullanmayın ve poposunu açtığınızda yıkayın. Hemen kapatmadan bir 10 dk kadar açık bırakın hava alsın. Kurutmadan, nemli bir şekilde bezlemeyin. Ben desitin diye bir krem kullanıyorum, çok memnunum. Ayrıca saf zeytinyağı da çok iyi geliyor.

İshalse hiç bişeyin iyi geleceğini sanmıyorum.desitin,bepanthen ve türevi bir sürü şey kullandım aynı.sadece sudokremi kullanmamıştım.neyseki ishal geçti de kurtulduk.

Back
X