bebeklere keçi sütü

kronik061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
349
188
43
34
Arkadaşlar bebeğine keçi sütü veren var mi oğlum 3.ayını bitiriyor mama içiyor mama yerine keçi sütünü sulandırıp versem diyorum doğru olur mu sizce veren var mi

Ben jiç bir yerde duymadım süte alerji olan bebekler oluyormuş bu ciddi ni konu bence doktorunuz ile konuşmadan jiiiy vermeyin niçin mama veriyorsunuz anne sütü almıyor mu

Ben jiç bir yerde duymadım süte alerji olan bebekler oluyormuş bu ciddi ni konu bence doktorunuz ile konuşmadan jiiiy vermeyin niçin mama veriyorsunuz anne sütü almıyor mu
ALIYOR anne sütü yetmediği zaman mama veriyorum günlük 3 ölçek filan

Anne sütü gibi sindirimi kolay diye biliyorum ama daha üç aylık bünyesi kaldırmaz. Buradada bir bilgi okudum yardımcı olmuştur umarım fikrinize

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-12-13-00.webp
    Screenshot_2016-05-06-12-13-00.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 430
3 ay için bence de erken, ama biraz daha büyüyünce süt ve yoğurt olarak mükemmel bir tercih.
Ben çocuğuma 7- 8 aylıkken bulabildim komşumuzun çiftliğinden ve hepimizde içiyoruz.
bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor.
tavsiye ederim.
ama günlük taze ve doğal olanını bulmaya çalışın.

benbı aralar mama verıyordum 3 aylıkken felan kuzenime soyledım kuzenım uzman doktor bana aynen deıgını aktarıyorum verdıgınız bır cok mamadan cok daha ıyıkecı sutu demıstı anne sütüne en yakın gıda olduğunu soyledı bence drunla gorusebılırsın

Back
X