Mama önerisi (golden goat hakkında bilgisi olanlar var mı)

Merhaba 🌸
Aptamil Prosyneo sindirimi çok kolay bir mama .Bir ara hipp e geçsem mi dedim bize hiç yaramadı .Aptamil Prosyneo denemizi tavsiye ederim 🙏🏻

Anladım siz meme ve mama birlikte gidiyormuşsunuz benim sadece mama olduğu için gaz sorunu çok oluyor
Hangi mamayı denerseniz deneyin bebek büyüyüp ayaklarını bacaklarını hareket ettirmedigi sürece gaz olacaktır.
Tavsiyem bisiklet sürme hareketi yaptırın bol bol iyi geliyor.

Oglum 7 ay olana kadar aptamil prosyneo kullandık. Aslinda iyi gelmişti. 2 numaraya gecince aşırı gaz yaptı. Çocuk sabah aksam kivrandi. Yesil su gibi kakamiz vardi. Alerjisi mi var diye doktor doktor gezdik. Megersem mamadanmiş. Golden goat kullanıyoruz şuan. 4.kutudayiz. kakasi sariya döndü, gazimiz azaldı ama asiri bez aliyoruz. Iyi mi kotu mu bilenedik. Sma ve hipp de kullandim begenmedi kustu. Bebekten bebege degisiyor gercekten. Bu arada aguline damla kullandik, doktor onerisiyle. Bebegime daha cok gaz yapti. Suan 8 aylik gazimiz azaldi ama ekbgida sureci ve mamalarda etkiliyor malesef ..

Merhaba kızlar oğlum 2 aylık baştan beri sma comfort kullanıyoruz 2 hafta öncesine kadar meme mama birlikte gidiyorduk artık sütüm tamamen azaldı oğlum da emmek istemedi mama ile gidiyoruz ve tamamen mamaya geçtiğimizden beri gaz ve sancılar çok olmaya başladı bugün golden goat aldım deneyeceğim internette bu çok önerildi bir de oğlum çok gaz ve sancı yaşayınca acaba laktoz intöleransı mı var diye düşündük o yüzden keçi sütlü golden goat mama aldık ilk öğünü verdim bakalım inşallah gazı azalır ya. Sizlerde kullanan varmı acaba kabız yaptı yazanlar da çok olmuş da umarım bide kabız sorunu ile uğraşmayız . Buarada gaz için aguline ve Relactaz kullanıyorum yine de yavrum kıvranıyor hergün olmasa da birgüne birgün mutlaka sancılı oluyor anlamıyorum mamadan olsa hergün olurdu diyorum bir yandan da ama başka aklıma birşey gelmiyor .
Sütünüz nasil azaldı acaba kademeli mi biraktiniz

Merhaba kızlar oğlum 2 aylık baştan beri sma comfort kullanıyoruz 2 hafta öncesine kadar meme mama birlikte gidiyorduk artık sütüm tamamen azaldı oğlum da emmek istemedi mama ile gidiyoruz ve tamamen mamaya geçtiğimizden beri gaz ve sancılar çok olmaya başladı bugün golden goat aldım deneyeceğim internette bu çok önerildi bir de oğlum çok gaz ve sancı yaşayınca acaba laktoz intöleransı mı var diye düşündük o yüzden keçi sütlü golden goat mama aldık ilk öğünü verdim bakalım inşallah gazı azalır ya. Sizlerde kullanan varmı acaba kabız yaptı yazanlar da çok olmuş da umarım bide kabız sorunu ile uğraşmayız . Buarada gaz için aguline ve Relactaz kullanıyorum yine de yavrum kıvranıyor hergün olmasa da birgüne birgün mutlaka sancılı oluyor anlamıyorum mamadan olsa hergün olurdu diyorum bir yandan da ama başka aklıma birşey gelmiyor .
Relaktazı her öğünde kullanıyorsunuz değil mi? Benim oğlumda da laktoz intoleransı vardı o da kullandı. Assos ve ocean ikisini de kullandık. Sma optipro kullaniyor şimdi herhangi bir sorun yok aksine daha çok tuvalete çıkmaya başladı. Probiyotik de deneyebilirsiniz. Bir bayramda probiyotik bitmişti çocuk ağlaya ağlaya bir hal olmuştu. 4.5 aylık oldu 3. aydan itibaren laktaz da probiyotik de kullanmıyoruz

Relaktazı her öğünde kullanıyorsunuz değil mi? Benim oğlumda da laktoz intoleransı vardı o da kullandı. Assos ve ocean ikisini de kullandık. Sma optipro kullaniyor şimdi herhangi bir sorun yok aksine daha çok tuvalete çıkmaya başladı. Probiyotik de deneyebilirsiniz. Bir bayramda probiyotik bitmişti çocuk ağlaya ağlaya bir hal olmuştu. 4.5 aylık oldu 3. aydan itibaren laktaz da probiyotik de kullanmıyoruz
Hepsini kullanıyorum gerçekten sinirim bozuluyor artık :( relaktaz ı her öğünde veriyorum aynen .

Back
X