Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi mamayı denerseniz deneyin bebek büyüyüp ayaklarını bacaklarını hareket ettirmedigi sürece gaz olacaktır.Anladım siz meme ve mama birlikte gidiyormuşsunuz benim sadece mama olduğu için gaz sorunu çok oluyor
Bu kutu bitince onu deniycem o da çok methedilmiş teşekkür ederimMerhaba
Aptamil Prosyneo sindirimi çok kolay bir mama .Bir ara hipp e geçsem mi dedim bize hiç yaramadı .Aptamil Prosyneo denemizi tavsiye ederim![]()
Evet aslında öyle gerçekten ama bir tık azaltsa diye çare arıyorumHangi mamayı denerseniz deneyin bebek büyüyüp ayaklarını bacaklarını hareket ettirmedigi sürece gaz olacaktır.
Tavsiyem bisiklet sürme hareketi yaptırın bol bol iyi geliyor.
Hepimiz aradık o çareyi iyi bilirim, sizi çok iyi anlıyorum.Evet aslında öyle gerçekten ama bir tık azaltsa diye çare arıyorum
Haklısınız geçecek inşallah birak aya daha rahatlıycazHepimiz aradık o çareyi iyi bilirim, sizi çok iyi anlıyorum.
Tek çaresi hareket etmesi, geçiyor bu günler de geçiyor merak etmeyin sabırlı olun
Sütünüz nasil azaldı acaba kademeli mi biraktinizMerhaba kızlar oğlum 2 aylık baştan beri sma comfort kullanıyoruz 2 hafta öncesine kadar meme mama birlikte gidiyorduk artık sütüm tamamen azaldı oğlum da emmek istemedi mama ile gidiyoruz ve tamamen mamaya geçtiğimizden beri gaz ve sancılar çok olmaya başladı bugün golden goat aldım deneyeceğim internette bu çok önerildi bir de oğlum çok gaz ve sancı yaşayınca acaba laktoz intöleransı mı var diye düşündük o yüzden keçi sütlü golden goat mama aldık ilk öğünü verdim bakalım inşallah gazı azalır ya. Sizlerde kullanan varmı acaba kabız yaptı yazanlar da çok olmuş da umarım bide kabız sorunu ile uğraşmayız . Buarada gaz için aguline ve Relactaz kullanıyorum yine de yavrum kıvranıyor hergün olmasa da birgüne birgün mutlaka sancılı oluyor anlamıyorum mamadan olsa hergün olurdu diyorum bir yandan da ama başka aklıma birşey gelmiyor .
Relaktazı her öğünde kullanıyorsunuz değil mi? Benim oğlumda da laktoz intoleransı vardı o da kullandı. Assos ve ocean ikisini de kullandık. Sma optipro kullaniyor şimdi herhangi bir sorun yok aksine daha çok tuvalete çıkmaya başladı. Probiyotik de deneyebilirsiniz. Bir bayramda probiyotik bitmişti çocuk ağlaya ağlaya bir hal olmuştu. 4.5 aylık oldu 3. aydan itibaren laktaz da probiyotik de kullanmıyoruzMerhaba kızlar oğlum 2 aylık baştan beri sma comfort kullanıyoruz 2 hafta öncesine kadar meme mama birlikte gidiyorduk artık sütüm tamamen azaldı oğlum da emmek istemedi mama ile gidiyoruz ve tamamen mamaya geçtiğimizden beri gaz ve sancılar çok olmaya başladı bugün golden goat aldım deneyeceğim internette bu çok önerildi bir de oğlum çok gaz ve sancı yaşayınca acaba laktoz intöleransı mı var diye düşündük o yüzden keçi sütlü golden goat mama aldık ilk öğünü verdim bakalım inşallah gazı azalır ya. Sizlerde kullanan varmı acaba kabız yaptı yazanlar da çok olmuş da umarım bide kabız sorunu ile uğraşmayız . Buarada gaz için aguline ve Relactaz kullanıyorum yine de yavrum kıvranıyor hergün olmasa da birgüne birgün mutlaka sancılı oluyor anlamıyorum mamadan olsa hergün olurdu diyorum bir yandan da ama başka aklıma birşey gelmiyor .
Hepsini kullanıyorum gerçekten sinirim bozuluyor artıkRelaktazı her öğünde kullanıyorsunuz değil mi? Benim oğlumda da laktoz intoleransı vardı o da kullandı. Assos ve ocean ikisini de kullandık. Sma optipro kullaniyor şimdi herhangi bir sorun yok aksine daha çok tuvalete çıkmaya başladı. Probiyotik de deneyebilirsiniz. Bir bayramda probiyotik bitmişti çocuk ağlaya ağlaya bir hal olmuştu. 4.5 aylık oldu 3. aydan itibaren laktaz da probiyotik de kullanmıyoruz