bebeklerim 28 haftalık doğdu

arkadaşlar dualarınız ve güzel dilekleriniz için çook teşşekkür ederim tüm annelerin Allah yardımcısı olsun

canım dün kızım gene ateşlenmiş ve menenjit değerleri yükselmiş o yüzden moralim bozuk inan çok zor durum Allah büyük sabır versin Allah düşmanıma bile böyle acı vermesin el kadar bebeği öyle görünce içim gidiyor
dün hastaneye gitdiğimde bebeğimim cildi pulpul olmuşdu sırtı nerdeyse açılmış gibiydi hastalığından dolayı olmuş dr öyle dedi onu öyle görmeye dayanamıyorum oğlum arada apne oluyor hala Allah ım sağlıkla bebeklerimi kucağıma almayı nasip eder inş

erken doğan tüm bebişlerde apne durumu oluyor canım..benimkilerde de olmuştu küvezde..4444 defa okunan dua var ,onu okusan.adı aklma gelince yazayım..

Allah bu mübarek günde sağlıklarına kavuşturup anneleriyle evlerine neşe içinde dönmelerini nasip etsin. Sen sağlam durmalısın, güçlü olup onlara yardım etmelisin. Bak sabret hepsi geçecek inşallah

Allah bu mübarek günde bebeklerini sana bağışlasın canım tüylerim diken diken oldu inanki cani yürekten açil şifalar sana canım hastaneden çıktığınız günleride görün inşallah

kandılın mubarek ols canım bı an once eve gelsın kuzuların sıkıntısız ınşşşşşşşşşşşşşş

herkesin kandili mübarek olsun moralim bozuk kızım şimdide 3. derece beyin kanaması geçiriyor dr durmazsa şant takılacak dedi inanın çok zor durumdayım ne yapacağımı şaşırdım ne olur bol dua edinkendi kendine atlatsın daha öncede 1 derece geçirmişdi atlatmışdı 3 derece baya ciddi olduğunu söylüyor dr dualarınızı ne olur eksik etmeyin tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun Allah onlara şifa versin

dualarımız seninle canım...

hayırlısı ile atlatacak bebişin inşallah..

bu mubarek gecede dualarının kabul olması dileğiyle
......

allahım şifalar versin hayatım!inş. sağsalim kucaklarsın bebişlerini!
annelerin duası kabul olur merak etme dualarımız senle!!!!!!!!!!!!

cnm ole ıyı anlıorumkı senı bnmde bebekelrım 30 haftalık dogdu ve ıkısıde suan 2.derece beyın kanamaları gecırıorlar 4 gundur hala atlatamadılar solunum problemelrı var durumları cok cıddı ıns rabbım tum annelerın ve bızım yardımcımız olsun dualarımız gerı cevrılmesın sana ne uzulme nede guclu dur ıyebılıorum cunku ınsan yapamıor guclu durdum sımdıye kadar ama artık kalmadı 12 gundur ve daha nekadr surucek bellı olmayan bır yolculuk ama suda varkı guclu durmaya mecburuz bıtanem bebeklerımız bızden bunu ıster

Arkadaşlar güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim Allah tüm anneleri ve bebeklerin yardımcısı olsu onları korusun

allah bebeklerinin ve senin yardımcın olsun
en yakın zamanda atlatırsınız bu zor günleri inşallah
bebeklerini kucağına aldığının da haberlerini okuruz inşallah buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…