Bebeklerim hareket etmiyor

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
18 hafta 4 günlük ikiz gebeyim. Yaklaşık 2 haftadır bebeklerim hareketlerini hissediyordum ( karnımda damar atmasına benzeyen seyirme şeklinde) ama son üç gündür hissetmiyorum😣 korona dolayısıyla hastaneye gidemiyorum ki zaten doktor da yok. Bir öneriniz var mı?

18 hafta ikiz gebelikte hissetmek için çok erken değil mi, panik yapmayın tekil gebeliklerde bile 20 lerde net anlaşılıyor
Rahmim dar olduğu için hissetmemin olağan olduğunu söylediler. Ki zaten 16. Haftadan beridir seyirme şeklinde hissediyordum tekmelerini. İki üç gündür hissetmynce korku girdi içime 😔

Rahmim dar olduğu için hissetmemin olağan olduğunu söylediler. Ki zaten 16. Haftadan beridir seyirme şeklinde hissediyordum tekmelerini. İki üç gündür hissetmynce korku girdi içime 😔
Ben ilk ikisinde 16. Haftada hissetmiştim ama üçüncüde çok geç hissettim. Evham yapmayın sağlık ocağında dooplerle dinliyorlar kalp atışlarını bi arayıp sorun isterseniz.

Çikolata yiyip uzanın müzik dinleyin ise yariyordu bende..
Belki hareket ediyorlardır siz farketmiyorsunuzdur..

Ben ilk ikisinde 16. Haftada hissetmiştim ama üçüncüde çok geç hissettim. Evham yapmayın sağlık ocağında dooplerle dinliyorlar kalp atışlarını bi arayıp sorun isterseniz.
Çok teşekkür ederim ben yarın ararım sağlık ocağını ki zaten aşı için de gitmem gerekiyordu şu sıralar

Çikolata yiyip uzanın müzik dinleyin ise yariyordu bende..
Belki hareket ediyorlardır siz farketmiyorsunuzdur..
Ayyy inşallah öyledir. Tekme atmadiklari için bana da bı değişik hal çöktü. Varlıklarını hissetmeye alışmıştm biri sağdan diğeri soldan ard arda tekmeliyorlardi sürekli. Dediğinizi deniyecegim.

Çikolata vb tatlı.seyler ye uzan tak kulakligini müzik dinle bekle, bi de yorma kendini..
Sağlık ocagini ara cagirirlarsa da git bi dinlesinler kalp atisini

Damar atması bebislerin hareketi değil galiba 🤔🤔
Cidden damar atması olabilir.
doktor yoksa nst ye bağlasınlar sizi. Kalp atışına bakarlar en azından.

18 hafta 4 günlük ikiz gebeyim. Yaklaşık 2 haftadır bebeklerim hareketlerini hissediyordum ( karnımda damar atmasına benzeyen seyirme şeklinde) ama son üç gündür hissetmiyorum😣 korona dolayısıyla hastaneye gidemiyorum ki zaten doktor da yok. Bir öneriniz var mı?
Yeni hissetmeye basladiginiz donemde zaman zaman hissetmemeniz dogaldir.

Damar atması bebislerin hareketi değil galiba 🤔🤔
Cidden damar atması olabilir.
doktor yoksa nst ye bağlasınlar sizi. Kalp atışına bakarlar en azından.
Bilmiyorum ki seyirme oluyor karnımda böyle ani bir şekilde çevremdeki anne adayları bebeklerin tekmeleri diyor. Ama böyle ses arda olan bişey değil bir defa aniden oluyor, sonra kesiliyor. Yarın önce sağlık ocağını ararım ilgilenmezlerse mecburen acile giderim.

Bilmiyorum ki seyirme oluyor karnımda böyle ani bir şekilde çevremdeki anne adayları bebeklerin tekmeleri diyor. Ama böyle ses arda olan bişey değil bir defa aniden oluyor, sonra kesiliyor. Yarın önce sağlık ocağını ararım ilgilenmezlerse mecburen acile giderim.
Seğirme farklı bir şey. Gebe olmayanlarda da olabilir bazen. Onların hareket ettiğini anlıyorsunuz zaten. Seğirmeye benzetmiyorsunuz. Bence telaş etmeyin Allah'ın izniyle bir şey olmaz 🤗🤗🤗

Seğirme farklı bir şey. Gebe olmayanlarda da olabilir bazen. Onların hareket ettiğini anlıyorsunuz zaten. Seğirmeye benzetmiyorsunuz. Bence telaş etmeyin Allah'ın izniyle bir şey olmaz 🤗🤗🤗
Amin amin inşallah. Valla bende bilmiyorum kulaktan dolma öyle diyorum. Anannemler falan öyle tarif etti bana🤭🤭 ilk gebeligim olduğu için bilgim yok

Çok evhamlıym sanırım. Bişey olmuş gibi geliyor bana😔 tamamen psikolojik olduğunu biliyorum ama gelde içime anlat

internette kalp atışı dinleyebilmeniz için sağlık ocagında kullandıkları aletlerden satılıyor, onlardan alın istediğiniz de dinelrsiniz :)

doppler diye aratırsanız bulursunuz

Daha cok kucukler kuvvetli vurmadiklari icin hissedemiyosunuzdur vede o haftalardaki bebeklerin hareketleri istikrarli olmaz korkmayin

Back
X