- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Rabbim Ya Şafi ismiyle yavrularınıza acil şifa versin inşallahÖncelikle Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ikiz kızlarımız 6 ekim gecesi acil sezeryanla dünyaya geldiler
Şükür nefes alıyorlar ama beslenemiyolarmış daha çok küçükler
Bende hastanedeym yatıyorum sütüm bile gelmedi kızlarımı ne zaman kucağıma alicam bilmiyorum belki aylar sonra
Nolur evlatlarım için dua edermisiniz
Daha kokularını bile alamadım
Hepinizi teşekkür ediyorum şimdiden
Elimde değil şimdi yanlarına gittim görmeye dokunamadım bileRabbim Ya Şafi ismiyle yavrularınıza acil şifa versin inşallah
Moralinizi bozmayın sütünüzü etkiler daha çok.
34 haftadan sonra dışarıya uyum sağlayabilir bebekler
İyi düşünün iyi olsun
Cok sagolun Allah razi olsun inşallah kavusurum çok özledim çünküAllah şifa versin en kısa zamanda kavusursunuz inş
Rabbim sağlık versin hem sana hem bebişlerine. İnşaAllah evi dağıttıkları günü de göreceksin ilkokula başlayıp anne yazdıkları günü de mürüvetlerini göreceksin inşaAllah Allah'ın izniyle. Dualarımda olacak. Hep iyi düşünün lütfen.Elimde değil şimdi yanlarına gittim görmeye dokunamadım biledr en az bi ay daha birda kalırlar dedi çok küçükler daha
Allah razi olsun sizden cevabınız ve duaniz için
Ya Şafi okuyabiliyorum mazeretim bitiyor surede okuyacağım sizin içinElimde değil şimdi yanlarına gittim görmeye dokunamadım biledr en az bi ay daha birda kalırlar dedi çok küçükler daha
Allah razi olsun sizden cevabınız ve duaniz için
Allah razı olsun inşallah gösterir Rabbim inşallahRabbim sağlık versin hem sana hem bebişlerine. İnşaAllah evi dağıttıkları günü de göreceksin ilkokula başlayıp anne yazdıkları günü de mürüvetlerini göreceksin inşaAllah Allah'ın izniyle. Dualarımda olacak. Hep iyi düşünün lütfen.
Allah razi olsun sizden sütüm bile yok aglamaktan başka yapabildigm bişey de yokYa Şafi okuyabiliyorum mazeretim bitiyor surede okuyacağım sizin için
Sütünün gelmesi artması için çabala canım bu andan itibaren. Onlara yapacağın en büyük iyilik anne sütü vermek ve dua etmek
Anneler güçlüdür sen artık annesin güçlüsün
Çok sağolun Allah sizdende razı olsun inşallahbebeklerine rabbim safi ismiyle sifa versin insallah.
reglim yarina bitecek insallah yasinde okuyacagim bebeklerin icin sende güclü ol lütfen hafta olarak cok kücük degiller insallah evinize hep birlikte saglikla gidersinizÇok sağolun Allah sizdende razı olsun inşallah
Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz Böyle iyi insanlar görmek çok güzelreglim yarina bitecek insallah yasinde okuyacagim bebeklerin icin sende güclü ol lütfen hafta olarak cok kücük degiller insallah evinize hep birlikte saglikla gidersiniz
insalalh bebislerin evine geldigini duyunca bizde cok mutlu oluruz canim dualarimiz seninle tabiki yaninda olacagiz zor zamanda elimizden gelen dua ...Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz Böyle iyi insanlar görmek çok güzel
Rabbim ayağınıza taş bile degirmesin allahm razı olsun
İnşallah o gün burdan o müjdeli haberi de vermek nasip olur canm cok ama cok sagolinsalalh bebislerin evine geldigini duyunca bizde cok mutlu oluruz canim dualarimiz seninle tabiki yaninda olacagiz zor zamanda elimizden gelen dua ...
Evlatlarınızı Allah size bagışlasın dua etmrzmiyiz melekler icin .Öncelikle Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende hastanedeym yatıyorum sütüm bile gelmedi kızlarımı ne zaman kucağıma alicam bilmiyorum belki aylar sonra
insallah canimİnşallah o gün burdan o müjdeli haberi de vermek nasip olur canm cok ama cok sagol
Rabbim acil şifalar versin.moralinizi yüksek tutunki sütünüz gelsinÖncelikle Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Cok sagokun Allah razi olsun inşallah sizdenEvlatlarınızı Allah size bagışlasın dua etmrzmiyiz melekler icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?