Bebeklerim karnımda biraz daha kalsın

japangirll

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
46
0
286
47
Konya
Arkadaşlar 35 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim doktorum haftaya cuma yani 36+0 da bebekleri alalım dedi bense 1 hafta daha kalsınlar ,istiyorum kafam karışık doktoruma mı güvensem annelik güdülerime mi bebeklerimin kilosu 2 kilo ve 2 kilo 200 gram yani daha çokm küçükler siz olsanız napardınız

Arkadaşlar 35 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim doktorum haftaya cuma yani 36+0 da bebekleri alalım dedi bense 1 hafta daha kalsınlar ,istiyorum kafam karışık doktoruma mı güvensem annelik güdülerime mi bebeklerimin kilosu 2 kilo ve 2 kilo 200 gram yani daha çokm küçükler siz olsanız napardınız

canım bende 35 haftalık dünyaya getirdim ikiz kızlarımı..biri 2.100 gr biride 2.300 gr doğdular.allahıma şükür çok iyilerdi.1 gün küvezde kaldılar..bence doktorunun bi bildiği vardır ona güven derim.tabi karar senin arkadaşım..allahım sağsağlim yavrularını kucağına almayı nasip etsin..benim kızlarım 4 yaşındalar artık:nazar:

bende benimle biras daha kalmalarını çok istemiştim ama o riski göze alamadım çoğul gebelik risk demek. ansızın sancım olmasındansa planlı olmasına karar verdim ve 36+5 de dünyaya geldiler planlı olarak

Back
X