Bebeklerimi kaybettim............

silam ben de 2 hafta önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim.çok zor Allah sabır versin , yardım etsin bizlere.....

Simdi kendimden de cok üzüldüm senin icin ...senağlama
Onun varligina bu kadar alismisken kaybetmen cok zor .. :1no2:
Bazen kendi acilarimiz bize o kadar büyük geliyor ki ; baskalarini unutuyoruz..
Rabbim sabirlar versin hepimize .
Bugün günlerden sonra ilk kez agladim ..Ama senin icin ...
Umudumu hic yitirmiyorum ben ..:Saruboceq:
Ne olur sende güclü ol ..
Meleklerimize birgün kavusacagiz ...

canım ben de beş aylık bebeğimi kaybettim.seni çokk iyi anlayabiliyorum.çook zor biliyorum.sakın kendşini çok dinleme.ben bebeğimden sonre çok kötü günler yaşadım.tabi kendimi çok dinlediğim için.
çok yanlız kalma.umarım çalışan birisindir.çünki insanı çalışmak kurtarıyor.ev hanımı isen de fazla evde kalma.tek kalınca insan hep kendini dinliyor çünkii.ikinciyi denedik kasımda biz de tutmadı maaalsef .hayırlısı olsun.elbet bir gün olacak.mücadeleye devam silammm.kendine iyi bak.moralini bozma.

canım ben de beş aylık bebeğimi kaybettim.seni çokk iyi anlayabiliyorum.çook zor biliyorum.sakın kendşini çok dinleme.ben bebeğimden sonre çok kötü günler yaşadım.tabi kendimi çok dinlediğim için.
çok yanlız kalma.umarım çalışan birisindir.çünki insanı çalışmak kurtarıyor.ev hanımı isen de fazla evde kalma.tek kalınca insan hep kendini dinliyor çünkii.ikinciyi denedik kasımda biz de tutmadı maaalsef .hayırlısı olsun.elbet bir gün olacak.mücadeleye devam silammm.kendine iyi bak.moralini bozma.

Öyle yalnizdim ki sizleri taniyana kadar ..
Simdi acilarima ortak olan birilerinin olmasi öyle güc veriyor ki bana ..
Ayni kaderi paylasiyor olmak .. Ayni acilara gögüs germek ...
Birlikte gülüp , birlikte aglamak ..

Belki sevinilecek birsey degil ama yalniz degilim .. Yanimdasiniz ...
Destekleriniz icin binlerce kez tesekkürler ederim ..
Bebeklerini kaybetmis olan bütün arkadaslarima sabirlar diliyorum..
Insanin elinde degil üzülmemek ..
Ama her yara bir gün kapaniyor ..

Rabbim bu günlerimizi unutturacak ,saglikli hayirli evlatlar versin en kisa zamanda ..

öncelikle çok çok geçmiş olsun size...
ama inancınızı ve umudunuzu hiç kaybetmeyin lütfen...
herzaman hayırlısını istemeye devam edin...
kendinizi bırakmayın,inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiler....

silam canım merhaba .yazdıklarını okurken inanki çok duygulandım.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.sana geçmiş olsun canım.biliyorum bunu sölemek kolay deil.ama moralini bozmamanı tavsiye ederim.çok zor günler geçirdine eminim ama hayırlısı buymuş demek gerekiyor.allahım inşallah en kısa zamanda sanada ve benim gibi isteyen herkese hayırlısını versin.gerçekten çok zor bir dönem çok zor bir durum bizler açısından.heh tamam şimdi oldu diyosunuz ve düşününsene ama bir prooblem ve herşey umutlar bir an da yok oluyor.allah hepimize bu yolda dayanma gücü ve sabrı versin.anne olmak kolay deilmiş bunu şimdi çok daha iyi anlıyorum.bu yolda ne acılara ,streslere dayanıyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun .dualarım hepimiz için.canım tekrar geçmiş olsun.bol bol dinlen bu arada.en kısa zamanda sevinçli haberlerini bekliyoruz.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin.
Bende tüp bebekle hamile kaldım zorluklarla geçti kanama oldu ve bebkelrim o kdar sıkı tutundularki aşırı kanamayla bırakmadılar sonrası ne mi oldu kızım ve oülum erken doğumla beni bıraktılar senağlama çok özlüyorum hamilelik günlerimi tekme atıyolardı hissediyordum elimi karnıma koyduğumda 5.5 aylıktı 21 ve 24 haftalar içinde ikisini kaybettim acısı hala içimde sanki tüm şarkılar onlaraydı ve herşeyleri hazıredı. Doğumda yüzlerine bakamadım unutamam diye mezarlarına gitmedim gitmeyede cesaretim yok ama görenler var herşeyi tamam isimleride hazırdı bıraktılar işte ALPBARAN'IM BERFİN 'NİM ... Kaybetmeden önceki hafta odalarını bile hazırlamıştık herşeyi vardı ama olmadı kısmet. Şükür et ben hastanede yattım 15 gün belki diğeri kalır diye olmadı neler çektim suni sancılarla doğum yaptırıldım kanamlar geçirdim kendi hayatım tehliikeye girdim ünite ünite kan aldım neler diyim ya anlatamam yazının görünce 7 ay öncesine döndüm üzerinden 7 ay geçti ve ben hala çok özlüyorum bazen karnımda sanki tekme hissediyorum aöa halime şükrediyorum beterin beteri var kucağına sağlıklı alıp bir anda kaybedenler var.
Çok zor biz kolay kazanmıyoruz benimde tüp bebekti ama güçlü olmalıyız bir dhaki denemeler için... Ve tekrar şükret ki en azından hamile kalabiliyoruz. Bu duyguyu bile yaşamak isteyen o kadar insan var ki.
Allah'ım inşallah bize tekrar nasip eder ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. :Saruboceq:

a.s.

Simdi kendimden de cok üzüldüm senin icin ...senağlama
Onun varligina bu kadar alismisken kaybetmen cok zor .. :1no2:
Bazen kendi acilarimiz bize o kadar büyük geliyor ki ; baskalarini unutuyoruz..
Rabbim sabirlar versin hepimize .
Bugün günlerden sonra ilk kez agladim ..Ama senin icin ...
Umudumu hic yitirmiyorum ben ..:Saruboceq:
Ne olur sende güclü ol ..
Meleklerimize birgün kavusacagiz ...

çektiğim acıyı anlatamam, anlatacak söz , kelime yok bu dünyada...
umudum var evet ,ama çok korkuyorum çokkkkkk..
Allahım nolur duy sesimizi.yüzümüzü güldür biran önce.kucaklarımızı doldur yavrularımızla....

Bu HAYAT acısıyla tatlısıyla yaşanıyor elbet...Bizlere yaraları sızıları kalıyor acıların..zaman törpülüyor sabırla ...içimizdeki yangını..

Allahım..sen büyük acılarla sınama bizleri...Evlat sevgisiyle kuşat..evlat acısıyla yüreklerimizi dağlama..sana her zaman duacıyız..Sana inanıyoruz..Çünki umut ediyoruz..sabrediyoruz...şükrediyoruz..

çok üzüldüm canım,çaresizliğe düştüğümüzde allahtan gelen herşeyi kabul edip,sabr etmekten başka bişey kalmıyo bize tatlım ..başın sağolsun....

allah sabır versin canım okuduğumda çok üzüldüm..
ne denir bilemiyorum. kendi sağlığına dikkat et canım zor bi durum..

silamm canım nasılsın neler yapıyosun sesin çıkmıyor..

Saol cnm benim..:1hug: Iyiyim , biraz boslukta gibiyim sadece ..

Düsünmemeye calisarak ,
bana bebeklerimi hatirlatacak herseyden uzak durmaya calisarak geciriyorum günlerimi ..
Bir yandan da ...
Bir an evvel gecse de günler yine baslasam tedavime diye bekliyorum ...

Cok karmakarisigim acikcasi ...Kafamin ici allak bullak ...
Neler eksikti .. Neler yapmaliydim .. Neler yapabilirim ...
Ayni seyleri yasamamak icin ; bunlari düsünüyorum ...

Hayirlisi ...
Rabbim kimseye yasatmasin ...
Bebeklerimizi korusun .. Onlari saglikla kucaklamayi nasip etsin tüm hami$lere ...

canim benim ya inanki cok uzuldum ben yemin ederim rabbim yar ve yardimcin olsun umarim tekrardan bebek sahibi olursun canim benim dusunmemeye calis ins atlatirsin bugunleri kendine iyi bak optum

Hersey bana seni hatirlatir ...
Unutmak isterkenn ...
Utanirim ... Hep o acili sarkilarla aglarkenn ...
Bazen bir dost ... Yada bir cicekle evime gelirsin ...
Her sey seni hatirlatir da yeniden ...

Geri dön ... Geri dönnn ....
Ne olur geri dönnn ...
Uzanip tutuver elimi bir gün ...
Utanir diyemem ne olur geri dön...

Olurda bir gün ...sen de özlersenn ...
Olurda bir gün... sen de gözlerimle bulusmayi istersenn .....:delphin:

Düsünmemeye calisarak ,
bana bebeklerimi hatirlatacak herseyden uzak durmaya calisarak geciriyorum günlerimi ..
Bir yandan da ...

Hayirlisi ...
Bebeklerimizi korusun .. Onlari saglikla kucaklamayi nasip etsin tüm hami$lere ...

inan silam ben de deli gibi bebeğimin kalbinin durduğu günlerde neler yaptığımı düşünüp duruyorum.yanlış ne yapmış olabilirim diye düşün düşün bir hal oldum...
belki hiç bir suçumuz yok Allah kısmet etmedi deyip geçmek istiyorum biliyorum herşey O'ndan ama işte kendimde suç arıyorum galiba...Allahım yanlış bişiy yaptıysam affet nolur...bebeğim canım yavrum sen de affet...

şu günler geçse bir an önce de başlasak yeniden
yeniden günlerce aç kalsam
mide ağrılarından bulantılarıdan halsiz düşsem.
marketteki et reyonlarından köşe bucak kaçsam
yeniden o minik kıpırtılarını hissetsem
kıyafetlerime sığamasam
karnımın büyüdüğünü görüp keyiflensem
kendimi patlayacak gibi hissetsem.....
Allahım nolur kimsenin kucağını boş bırakma.En ksa zamanda bizlere de hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eyle.,başka evlat acısı gösterme....

Düsünmemeye calisarak ,
Bir yandan da ...

Hayirlisi ...

canım benim..kıyamam sana..unutma imtihandayız bitanem...acını doyarak yaşa yaşaki bidahaki tedavine daha güçlü başlıyasın ...ALLAHIM hayırlısıyla bebişine kavuştursun inşş...unutmaki her zaman yanındayım canım benim..kendini çok yıpratma olurmu..:1hug:

çok ama çok geçmiş olsun sakın isyan etme canı verende alanda Allah tır bunu sakın unutma dua et onlar ahirette senin sefaatçin olacaklar bunu sakın unutma

canım çok geçmiş olsun allahtan sabır diliyorum ,seni teselli etmeyecek biliyorum, ama yinede bilmeni istiyorum tv de bir doktorun düşüklerle ilgili bir konuşmasını dinlemiştim ve demişti ki düşükle sonuçlanan gebelikler doğanın tabiatı çünkü ileride sorunlu hamilelikler ve doğumlar gerçekleşmesin diye düşükle sonuçlanıyorlarmış bu doğanın kanunuymuş zor biliyorum ama böyle düşün ileride mutlaka yine hamiş kalacaksın buna tüm kalbinle inan umarım dileğin en yakın zamanda tekrar gerçekleşir

Back
X