bebeklerimi kaybettim...

nilse1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
902
0
96
Ankara
17 haftalık ikizlerimi kaybettim çünkü ikizlerim maalesef ayrılmayı başaramamışlar ve tıp dilinde siyam ikizi olarak bilinen şekle gelmişler yani yapışık ikizlerdi ama nedense tıp gelişmiş olmasına rağmen gayet sağlıklı giden gebelik 4 aydan sonra bana ikiz bebekler acil alınması gerek diye şok içinde bırakıyorlar bu nasıl takip bu nasıl sorumsuzluktur allahım inşallah kısa zamanda tekrar nasip eder bu arada bebeğim 4 ay boyunca ultrasonda tek bebekti 4 aydan sonra iki bebek olduğu ortaya çıktı siz olsananız ne yapardınız bebeğime çok üzüldüm ama maalesef hastaneye doktorlara ve beceriksizliklerine o kadar kızgınımki allahımın bana verdiği bir sınavdı belki umarım geçmişimdir allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin şunu bilinki herşey sağlıklı dediğiniz bir süreçte bile hiiiiiç beklemediğiniz problemler çıkıyor ??

nilse ciğim seni çok iyi anlıyorum canım ben de hiç bir sorun yok dendikten 1 gün sonra kese açılması nedeni ile ikizlerimi kaybettim artık doktorlara ve tıbba hiçbir güven duymuyorum , ama bir taraftan da şunu düşünüyorum bizler hepimiz bizim için yazılmış olan bir yazgıyı yaşıyoruz bir kader var ve bunu yaşıyoruz yani. Bunu değiştirmeye de ne bizim ne de doktorların gücü yeter. Bir de zaten bebeğinde ciddi problem varmış bunun daha erken tespiti mimkün müydü bilmiyorum ama her halikarda yaşamla bağdaşmayacak problemi varmış. Benim kaybımın üzerinden 54 gün geçti ama acım hiç geçmedi. Zaman sadece ateşi kora dönüştürüyor ama o kor hep var oluyor içimizde. Sana rabbim sağlıklı bir bebek göndersin inşallah en uygun zamanda.

canım başınsağolsun. üzülme bu günlerde geçer inşallah en kısa zamanda anne olursun.

map.canım yazını okudum ALLAHIM seninde yar ve yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Allah sabır versin canım. Zaman herşeyin ilacıdır derler ya. ınşallah en kısa zamanda yeniden anne olursun.

nilse ciğim seni çok iyi anlıyorum canım ben de hiç bir sorun yok dendikten 1 gün sonra kese açılması nedeni ile ikizlerimi kaybettim artık doktorlara ve tıbba hiçbir güven duymuyorum , ama bir taraftan da şunu düşünüyorum bizler hepimiz bizim için yazılmış olan bir yazgıyı yaşıyoruz bir kader var ve bunu yaşıyoruz yani. Bunu değiştirmeye de ne bizim ne de doktorların gücü yeter. Bir de zaten bebeğinde ciddi problem varmış bunun daha erken tespiti mimkün müydü bilmiyorum ama her halikarda yaşamla bağdaşmayacak problemi varmış. Benim kaybımın üzerinden 54 gün geçti ama acım hiç geçmedi. Zaman sadece ateşi kora dönüştürüyor ama o kor hep var oluyor içimizde. Sana rabbim sağlıklı bir bebek göndersin inşallah en uygun zamanda.

evet canım doğru söylüyosun bende tıbba güvenmiyorum tek bebek birden ikiz oldu ama malesef tek vücut iki kafaydı çok çok üzücü bir durum yaşamla bağdaşmıyodu tabiki insanlara ağzı açık baktıramazdım onlara ama vicdan azabım çok büyük allahım affetsin inşallah senin içinde çok üzüldüm allahım tekrar nasip etsin inşallah

Allah sabır versin canım. Zaman herşeyin ilacıdır derler ya. İnşallah en kısa zamanda yeniden anne olursun.

sağol canım amin inşallah ilaç olur banada işin kötü tarafı bebeklerim geç olmuşlardı yorucu bir bekleyişti maalesef ama hayırlısı

canım seni nasıl teselli edebilir nasıl yüreğinde sızıyı dindirebilirim bilmiyorum ama sana dileğim inşallah sağlıklı ve mutlu bebeklerin olur

ne zorrrrrrrr nekadar zorrrrrrrrrrrr ayy bundan sonra herşey gönlünüzce olsun

map ben de senin gibi hiçbir sorun yok denildikten 1 gün sonra kese açılması nedeniyle 18 haftalık haftalık ikizlerimi kaybettim.Dediğin gibi doktorlara artık bende güvenmiyorum.Belki nasipte yoktu. Allah en iyisini bilir ama doktorumun bana karşı davranışı hala içimden çıkmıyor. Sanki olağan birşey gibi davranması.Çok kötü.Benim de acımın üstünden 12 gün geçti. Çok zor birşey. Seninle aynı şeyleri hissediyorum. Kalbimde bir yumruk hiç gitmiyor.Allah bebeğini kaybeden tüm annelere sağlıklı bebekler versin.

Rabbim en kısa zamanda hepinize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

Bu arada hangi doktora yada hastahaneye gidiyosun sen cnm?

Back
X