Bebeklerimiz icin Napabiliriz.?

Hayatinanlamisensin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
6.437
7.716
198
Bebekle ilgili foruma acacaktim ama benzer konular cevaplanilmamis bende buraya actim. 9. ayini yeni bitirmis kizim var.Gelisimi icin fiziksel bedensel ruhsal bilissel nasil katkilarda bulunabiliriz.Ay ay degimsimler gosterebiliyorlar.bebekler daha cabuk ogreniyorlar kavriyorlar.hangi oyunlari oynuyorsunuz.hangi masal kitaplarini okuyorsunuz.birde internette ay ay gelisimi icin turkiyede ilk denilen bi faaliyet yapmislar.9.aydan basliyor ay ay gelisimi icin aktiviteler aparatlar gonderiyorlar.bunun hakkinda bilgisi olan varmi ne onerirsiniz gercekten faydasi varmi.yada farkli tavsiye edebileceginiz bulgular varmi.her aydan bebekler icin konusabiliriz.simdiden tesekkur ederim.

Annem beni montessori etkinlikleriyle büyütmüş:KK53: saka bi yana 9 aylik bi cocuk icin etkinlik bilmiyorum o aylardayken oglumu bol bol opup kokladim emzirdim saatlerce:KK200: etkinliklere 1.5 yas civari basladim 4 parcali puzzle falan 3 yas civari 25 50 parcali puzzle boyama ip marul baskisi su an 4 yasinda kitaplardan etkinlik 100 parcali puzzle hikaye okuma ve montessori etkinligi yapmaya calisiyorum elimden geldigince bi de surekli cagirip cagirip seni seviyorum diyip sariliyorum:KK19:

Back
X