bebeklerimiz için yaptığımız el emeği göz nuru örgülerimizi ekleyelim :6:

kkelebekk

Rabbime emanetsin...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
1.696
12
66
Konya

her ne kadar öremesem de
tığ işi basit modeller ekleyen olursa belki ben de yapabilirim

topiğin hayırlı olsun canım. bende pek örgü bilmiyorum fakat inanılmaz bir heves var şu aralar.

topiğin hayırlı olsun canım. bende pek örgü bilmiyorum fakat inanılmaz bir heves var şu aralar.

sağol canımmmmmm
bi arkadaşın ördüğü bereyi görünce heveslendim ben de
keşke yapabilsem Allahtan annem başlamış bile örmeye sağolsun

ama ören arkadaşlar eklerlerse biz de heveslenir başlarız inşallah

ananeler babanneler de olmasa işimiz zor. ama kendimiz bişeyler yaparsak onlarıı giydirmenin zevki de bir başka olur. bakalım nisan annelerinden şöyle güzel modeller çıkacakmı. çıkacaktır

bende şöyle kolay bi panço modeli arıyorum.gerçi bulursam hayatımda ördüğüm ilk şey olacak.

arkadaşlar yarın habertürk gazetesi 30 sayfalık anlatımlı örgü işi dergisi verecekmişş
bilginize

arkadaşlar yarın habertürk gazetesi 30 sayfalık anlatımlı örgü işi dergisi verecekmişş
bilginize

bide yanında bu örgüleri yapacak birini verseydi hemen alırdım
şaka biyana oldum olası örgülere hem çok heveslenirim hemde sıkılgan yapımdan dolayı daha ilk sıra bitmeden bırakırım.
yapabilen arkadaşlar emeğinize sağlık

yanlız bu ekteki örnek nasıl yapılıyor çıkartamadım yardımcı olurmusunuz lütfen yeğenime öreceğim

özellikle nohut gibi duran kısmı nasıl yapılıyor lütfennn

çok güzelmiş gerçekten nohut gibi dediğin yeri anlamadım neresini dediğini delik yapıp şerit geçirmiş orayımı dedin anlmadım

ama örnek 2 sıra haraşo ile başlamış sonra ajur yapmış sayılarını tam seçemiyorum ama sürekli delik yapınca olur yani

Eki Görüntüle 304726
3.5 numara şişle 25 ilmek başlayın.32 sıra olana kadar haroşa örün.8 ilmek kesin ve beyaza geçin.2 kere gidip gelin.Bir yeşil,bir beyaz olarak örmeye devam edin.6 tane yeşil çizgi olana kadar örün.örgüyü kesin ve resimde olduğu gibi katlayıp dikin.Çizgi çizgi duran kısmın hem altını,hem üstünü dikin.Patiği ters çevirdikten sonra boğaz kısmını tığla çevirin.İki tane küçük çiçek yapıp patiğin ön kısmına dikin.

Eklentiler

• $4502137548_668f9abdac.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Ellerinize sağlık kızlar. Biz de ördük baya bir şey ama çoğu babannesinde kızımızın. Eve getirir getirmez resimlerini ekleyeceğiz.

bilginize

Her cumartesi veriyor sanırım. Geçen hafta aldık, bugün gene veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…