bebeklerimiz

be your self

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
1.376
2.818
48
Selam iyi geceler..
Bugun aksam saat 6 gibi 3 yasındaki kızım sandalyeden düştü ve sol kulagının arkasını duvarın kenarındakı sivri fayansa carptı. Hemen hastaneye götürdük . çok şükür birsey cıkmadı. Ama inanın kendımi cok kotu hıssesiyorum. Her duştugunde maf oluyorum. Panik oluyorum titriyorum. Ayrıca bir bucuk yaşındada oğlum var. İkisiyle baş etmek cok zor. Onları cok sevıyorum ama sankı koruyamıyorum. Birbirlerini cok seviyorlar aynı zamanda kavgada ediyorlar. Sizden öneri istiyorum. Kızımla daha kaliteli nasıl vakit gecırebılırım aynı zamanda oglumla da.. Bu arada suan calısmıyorum ve evdeyım. Okula baslayana kadarda calısmayı duşunmuyorum. Yorumlarınız ıcın tesekkurker

O yas gruplariyla oynanan egitici oyunlar var. Materyalleri cocukla beraber hazirliyorsunuz. Cok eglenceli ve yararli oluyor. Montessori oyunlari falan var.
Benim kizim daha 40 gunluk bir an oncd buyusun de oynayalim kizimla diye sabirsizlaniyorum

Bende bu tür kazalar yaşadığımda,benden anne falan olmaz diyerek günlerce kahroluyordum ama şimdi düşünüyorumda düşe kalka büyüyorlar,birde kesinlikle çocukları Allah koruyor,ne görünmez kazalardan kurtuluyorlar
Sıkmayın canınızı,onlara önce ruh ve bedenen sağlıklı anne gerek,daha dikkatli olursunuz bundan sonra yeterki motivasyonunuzu düşürmeyin..

Cok gecmis olsun benim oglumda sürekli düsüyor son gunlerde surekli bir yeri morariyor. Cocuklarinizin yas farki cok degilmis ikisini ayni anda bir oyunla oyalayabilirsiniz yani ücünüz beraber. Ayni seylerden zevk almiyorlarmi?

Cok gecmis olsun benim oglumda sürekli düsüyor son gunlerde surekli bir yeri morariyor. Cocuklarinizin yas farki cok degilmis ikisini ayni anda bir oyunla oyalayabilirsiniz yani ücünüz beraber. Ayni seylerden zevk almiyorlarmi?

Anlasıyorlar aslında. Ama kızım cok yaramaz cok hareketli oglum uysal arada vuruyor ogluma :)

Bu yorumunuz burda kalsın on yıl sonra diyeceksinizki ne kadar gereksiz kuruntu
Çocuklar düşe kalka büyür
Siz kardeşinizle hiç mi kavga etmediniz
Hagimizin çocukluktan kalma bir yara izi yoktur
Dikkat edeceksiniz ama gereksiz korumacı tavır çocuğu zayıf ve savunmasız bırakır
Kontrollü koruma buda zaten annelik üçgüdülerinde var

Evet haklısınız. Cok sıkı degılım ama cok rahatda degılım.

Bu arada insallah dedıgınız gıbı olur . 10 yıl sonra onlarada okuma sansım olur :)

Resimli kitaplar okuyorum, parka cikariz her gun. Ev kazalari cok tehlikeli olabiliyor. Evde koktuk, sandalye, sehpa, yemek masasi gibi cocugun tirmanip carpacagi esyalarimiz yok. Kafam cok rahat o yuzden.

Resimli kitaplar okuyorum, parka cikariz her gun. Ev kazalari cok tehlikeli olabiliyor. Evde koktuk, sandalye, sehpa, yemek masasi gibi cocugun tirmanip carpacagi esyalarimiz yok. Kafam cok rahat o yuzden.

Aslnda benm evımdede cok esya yok yani butun luzumsuz zararlıları kaldrdım . yemek masasını bıle duvara dayadım sandalyelerın oturulmayacak sekılde sıkıstırdım hatta yarısını kaldrdm. İnann nasl oldu anlamadm. Şoka grdm o an. Bu arada bızde parka gdıyoruz ıkı gune bir.. Gelınce uyuyorlar ama uyannca tekrarr hoopp

Benimki uyumuyor gunduz.

Bir sandalye dahi yetiyor maalesef. Arkani donmeye gelmiyor.

Kreşte yapabılecegını sanmıyorum. Bana cok duskun. Baskasında bıle durmaz ben yanına gdene kadar aglar
İşte tam da bu sebepten dolayı göndermeniz gerek. Siz annesiniz, size her zaman ihtiyacı olacak elbet ama bu denli bağımlı çocuk büyütmeyi doğru bulmuyorum. Hem sosyalleşir, siz de hem kendinize hem miniğe daha çok zaman ayırabilirsiniz. Akşamları da kızınızla daha enerjik ilgilenirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…