- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
- Konu Sahibi be your self
-
Cok gecmis olsun benim oglumda sürekli düsüyor son gunlerde surekli bir yeri morariyor. Cocuklarinizin yas farki cok degilmis ikisini ayni anda bir oyunla oyalayabilirsiniz yani ücünüz beraber. Ayni seylerden zevk almiyorlarmi?
Kızını artık kreşe gönder,ev üç yaş üstü için yeterli değil bence
Evet haklısınız. Cok sıkı degılım ama cok rahatda degılım.Bu yorumunuz burda kalsın on yıl sonra diyeceksinizki ne kadar gereksiz kuruntu
Çocuklar düşe kalka büyür
Siz kardeşinizle hiç mi kavga etmediniz
Hagimizin çocukluktan kalma bir yara izi yoktur
Dikkat edeceksiniz ama gereksiz korumacı tavır çocuğu zayır ve savunmasız bırakır
Kontrollü koruma buda zaten annelik üçgüdülerinde var
Bu arada insallah dedıgınız gıbı olur . 10 yıl sonra onlarada okuma sansım olur :)Bu yorumunuz burda kalsın on yıl sonra diyeceksinizki ne kadar gereksiz kuruntu
Çocuklar düşe kalka büyür
Siz kardeşinizle hiç mi kavga etmediniz
Hagimizin çocukluktan kalma bir yara izi yoktur
Dikkat edeceksiniz ama gereksiz korumacı tavır çocuğu zayıf ve savunmasız bırakır
Kontrollü koruma buda zaten annelik üçgüdülerinde var
Resimli kitaplar okuyorum, parka cikariz her gun. Ev kazalari cok tehlikeli olabiliyor. Evde koktuk, sandalye, sehpa, yemek masasi gibi cocugun tirmanip carpacagi esyalarimiz yok. Kafam cok rahat o yuzden.
Benimki uyumuyor gunduz.Aslnda benm evımdede cok esya yok yani butun luzumsuz zararlıları kaldrdım . yemek masasını bıle duvara dayadım sandalyelerın oturulmayacak sekılde sıkıstırdım hatta yarısını kaldrdm. İnann nasl oldu anlamadm. Şoka grdm o an. Bu arada bızde parka gdıyoruz ıkı gune bir.. Gelınce uyuyorlar ama uyannca tekrarr hoopp
Ay cok zordur neden uyumuyor kaç yaşındaBenimki uyumuyor gunduz.
Bir sandalye dahi yetiyor maalesef. Arkani donmeye gelmiyor.
Bir bucuga yaklasti. Mizaci boyle. Sadece geceleri uyuyor. Gunduz duracell gibi.Ay cok zordur neden uyumuyor kaç yaşında
İşte tam da bu sebepten dolayı göndermeniz gerek. Siz annesiniz, size her zaman ihtiyacı olacak elbet ama bu denli bağımlı çocuk büyütmeyi doğru bulmuyorum. Hem sosyalleşir, siz de hem kendinize hem miniğe daha çok zaman ayırabilirsiniz. Akşamları da kızınızla daha enerjik ilgilenirseniz.Kreşte yapabılecegını sanmıyorum. Bana cok duskun. Baskasında bıle durmaz ben yanına gdene kadar aglar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?