Bebeklerimize en güzel isimler...

buschy

Yazın ortası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
3.179
638
123
Manisa
gebelik, doğum hazırlığı derken bebeğimize ne isim vereceğimizi de konuşmak lazım değil mi? yavrunuzun ömür boyu bu adla anılacağını düşünürsek aslında isim konusunun ne kadar önemli olduğunu göz ardı etmemek lazım kızlar..siz ne olsun istiyorsunuz,eşiniz bunu kabul ediyor mu,başka bir isim olması için diretiyor mu,bebeğiniz ikinize aitken herhangi bir taraftan 3. şahıslar kendi fikirlerini size kabul ettirmeye çalışıyor mu,kız olursa şunu erkek olursa bunu istiyoruz diyenler haydi buyrun bakalım neler çıkacak?

kız olursa ismini ben koyacağım tuana istiyorum erkek olursa eşim ismi bana ait dedi :) ama işin kötüsü erkek olursa adını izmir düşünüyormuş izmir diye isimmi olur yaa deli edecek bu adam beni :31: en son konuştuğumuzda olmaz izmir diye isim kızda erkekte olursa tuna olsun dedim tamam dedi ama umarım tekrar fikir değiştirmez( çünkü ayran gönüllüdür)

kız olursa ismini ben koyacağım tuana istiyorum erkek olursa eşim ismi bana ait dedi :) ama işin kötüsü erkek olursa adını izmir düşünüyormuş izmir diye isimmi olur yaa deli edecek bu adam beni :31: en son konuştuğumuzda olmaz izmir diye isim kızda erkekte olursa tuna olsun dedim tamam dedi ama umarım tekrar fikir değiştirmez( çünkü ayran gönüllüdür)

izmir ismi de güzel ama kıza daha çok yakışır bence...

biz bi liste yaptık her gün eleye eleye gidiyoruz... :)
kız :
talya
neva
irena
asya
defne
bella
eva

erkek:
kubilay
uygar
batur
erva

irena : su perisi

neva : ahenk, zenginlik,refah,güç

talya : doğanın uyanışı,baharın müjdecisi.

bella : güzel

içimizden kız gibi geçiyo ikimizin de o yüzden pek erkek ismi bakmadık :D

genelde kısa isimler tercih etmişsiniz bu arada hepsinin anlamıda çok güzel
tuana nın anlamı da cennete düşen ilk yağmur damlası

genelde kısa isimler tercih etmişsiniz bu arada hepsinin anlamıda çok güzel
tuana nın anlamı da cennete düşen ilk yağmur damlası

bana kalsa çift isim bile koyarım ama babamız istemiyor... sınavlara girdiğinde adını kodlamayla çok vakit geçirmesin diye :)

Back
X