Doğuma Hazırlık bebeklerimize neler alıyoruz bakalım fotolarla paylaşalım fikir olsun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
ben daha cinsiyetini bilmiyorum bebişimin ama sizin hazırlıklarınızı merak ediyorum.beşik,bebek arabası,bebek odası,ana kucağı ne alıyosanız paylaşın bakalım sabırsızlıkla bekliyoruzzz

konuyu çok beğendim, ben 24 haftalık hamileyim ama 2 parça hariç hiçbişi almadım, karar veremiyorum, abartmadan almak istiyorum o yüzden ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden de ellerim bomboş :(. bize fikir veren arkadaşlar olur inş

Biz şimdiden bir sürü tulum vs aldık. hastane çıkışı aldık, feneriumdan bi hastane çıkışı daha aldık miniminnacıkkk hemde çok güzel :) ayrıca 4-5 tane daha tulum aldık. Gittiğimiz mağazada eşimle resmen kendimizden geçtik, halbuki sadece hastane çıkışı almaya gitmiştik. minnacık çoraplar aldık, albüm aldık :) onu haricinde ablam kız kardeşim ve annem de başlamışlar bişiler almaya ama bana göstermiyolar, hepsi ayrı bohça yapıcaklarmış doğuma yakın aynı gün getirip karşılaştırıcaklarmış kim ne aldı diye :))) yarında bebek odasına bakmaya gidicez kısmetse

Biz şimdiden bir sürü tulum vs aldık. hastane çıkışı aldık, feneriumdan bi hastane çıkışı daha aldık miniminnacıkkk hemde çok güzel :) ayrıca 4-5 tane daha tulum aldık. Gittiğimiz mağazada eşimle resmen kendimizden geçtik, halbuki sadece hastane çıkışı almaya gitmiştik. minnacık çoraplar aldık, albüm aldık :) onu haricinde ablam kız kardeşim ve annem de başlamışlar bişiler almaya ama bana göstermiyolar, hepsi ayrı bohça yapıcaklarmış doğuma yakın aynı gün getirip karşılaştırıcaklarmış kim ne aldı diye :))) yarında bebek odasına bakmaya gidicez kısmetse

Kızlar öncelikle hayırlısı ile sağlıcakla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim, bebeğim dort aylık benimde size tavsiyem asla fazla kıyafet almayın sizi anlıyorum her gördüğünüzü almak istiyorsunuz içiniz içinize sığmıyo bende öyledim ama inanın çok pişman oldum çünkü daha hiç giymeden kaldırdım şeyler oldu az ve öz şeyler alın çok çabuk büyüyorlar mesela ayaklı altlar bodyler almayın ayağına patik panduf falan giydirirsiniz boyu çabuk uzuyor zaten bi sürü hediye falan da geliyo en azından kıyafet işini abartmayın bana da büyüklerim giydiği haram yediği helal derlerdi ben dayanamaz alırdım büyük sözü dinlemek lazımmış :)

ne güzel canım sağlıkla giydirirsin inşallah.bende bebeğimin cinsiyetini bilsem bende başlıcam yavaşta.gerçi benim daha erken bişiler almam için ikl bebeğimde 6 aydan sonra almaya başlamıştım ne olur ne olmaz diye allah sağlık versin bebeişlerimize.ilk oğlandan bişiler var kız olursa giydşrebileceğim bakalım artık resimleride koymayı unutmayalım:))

konuyu çok beğendim, ben 24 haftalık hamileyim ama 2 parça hariç hiçbişi almadım, karar veremiyorum, abartmadan almak istiyorum o yüzden ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden de ellerim bomboş :(. bize fikir veren arkadaşlar olur inş

bencede canım abarmamak gerek tabiki herşeyi almak istiyoruz.mevlüt falan olunca çok şey geliyo bence sen sadece ilk üç atlık ve altı aylık dönem kıyafetleri al.çünkü hediye gelenler daha büyük geliyo.yani benim ilk bebekte öle gelmişti.zaten ister istemez alıyosun çabuk büyüyolar.sağlıklı bebişler mutlu hamişler:emir_bebek::49:

Valla biz biraz buldum boncuk olduk 2,5 sene sonra olunca bu bebek, herşeyi abartıyoruz nedense :)) ama olsuuunnn hürgün bitane giydirirm oğluşuma :))

Selammmmm

Bizde nerdeyse herşeyini aldık. Bebek odası , ana kucağı , bebek arabası , tulumlar, zıbınlar ,mevlüt takımı , biberonu , şampuanlarını falan azıcık bi eksiğimiz kaldı.

$Chicco-New-Dreams-Ana-Kucagi-Sea_8874_1[1].webp $images[9].webp $kardelen10[1].webp

Bebek odamızın üzerinde biraz değişiklik yaptırdık henüz gelmedi gerçi ama:) Beyaz mavi olacak camınıda oval yaptırıyorum. Perdesi mavi olacak kurdelayla tutturacaklar:)

bencede canım abarmamak gerek tabiki herşeyi almak istiyoruz.mevlüt falan olunca çok şey geliyo bence sen sadece ilk üç atlık ve altı aylık dönem kıyafetleri al.çünkü hediye gelenler daha büyük geliyo.yani benim ilk bebekte öle gelmişti.zaten ister istemez alıyosun çabuk büyüyolar.sağlıklı bebişler mutlu hamişler:emir_bebek::49:

sağol canım. evet 0-3 ve 3-6 falan almayı düşünüyorum, 6-9 dan çok beğenirsem bişiyi anca öle alırım heralde, bir iki tane

kızımızın odasını beşiğini aldık bembeyaz herşeyi kaderidee beyaz olur inşallah, bebek odası düşünüyorsanız kartal atalar da güven bebe genç mobilya mağazası var sıradan bir mağaza değil çocuk odası için tüm ince ayrıntılar düşünülmüş çerçeveli isimliğine kadar malesef internet adresi yok tüm çocuk odaları özel tasarım oldugu için internette sayfalarda yer vermiceklerini söylediler, kesinlikle tavsiye ediyorum 1,5 ayda ortalama teslim ediyorlar odayı görmeye deger derim ben üstelik bir bebek için herşeyi bulmanız mümkün hastahane çıkışından tutun küvetine nevresim takımların kadar. . .

Eki Görüntüle 510091 Eki Görüntüle 510090 Eki Görüntüle 510092

Bebek odamızın üzerinde biraz değişiklik yaptırdık henüz gelmedi gerçi ama:) Beyaz mavi olacak camınıda oval yaptırıyorum. Perdesi mavi olacak kurdelayla tutturacaklar:)

selam bebek arabasını görünce yazmak istedim bizim daha zamanınmız var ama araştırmalara başladık araba fiyatlarına markalarına bakıyoruz siz nekadara aldınız bebek arabasını fiyatlar bize biraz yüksek geldi yani pusetli arabalar 600 - 700 den başlıyor ne yapsak nasıl bişey alsak kararsız kaldık

selam bebek arabasını görünce yazmak istedim bizim daha zamanınmız var ama araştırmalara başladık araba fiyatlarına markalarına bakıyoruz siz nekadara aldınız bebek arabasını fiyatlar bize biraz yüksek geldi yani pusetli arabalar 600 - 700 den başlıyor ne yapsak nasıl bişey alsak kararsız kaldık

Selam biz bebek arabasını 581 TL ye aldık pusetiyle birlikte

Merhaba kızlar,
Ben de alışverişe yeni başladım:) Şimdiye kadar hiç bir şey almamıştım, bu hafta sonu resmen açılış yaptım 3 tane kilotla. Don al donansın derlermiş, duymuşsunuzdur. İki hastane çıkışı takımı aldım. Bugün de unnado'dan battaniye ve bebedor ürünleri sipariş verdim. Ayrıca babannemin ördüğü 1 torba hırka, yelek var.
$IMG_3373.webp $IMG_3374.webp $IMG_3377.webp

Kırmızı takımı, yan yatırma yastığını ve bebek çantasıyla ürünlerini kızımın dayısı ve yengesi hediye aldı bu arada:)

Bende battaniye, hastane çıkışı, bi kaç tulum, uzun kollu kısa kollu badyler,çoraplar, alt üst pijama aldım genelde 0-3 ay yerine 3-6 ay aldım. birde bebek odamızı aldık henüz gelmedi doğumum ocakta ama mağazada fotoğrafını çektim. bebek arabası, çanta puset bişey almadım daha zaten kışın doğacağı için arabaya vakit var.. ama tavsiyeleriniz olursa sevinirim kolay kullanılan birşey olsun istiyorum bebek arabası sürme konusunda pek becerikli değilim çünkü.. sürerken tekerleklerin sağa sola dönmesi beni deli ediyor.. varsa rahat kullanımlı olan modeller önerilerinizi bekliyorum.. şimdilik bi çanta puset almam gerekiyor eşyalarını hazırlamak için..bakalım ...bide kozmetikleri var ama sebamedinkileri almayı düşünüyorum.. şampuan ,pişik kremi bide losyonu var sanırım..Eki Görüntüle 520354 Eki Görüntüle 520355 Eki Görüntüle 520356 buda bebek odamız.. yatağı ve uyku seti içinde.. bide duvar rafı vardı..

Back
X