Doğuma Hazırlık bebeklerimize neler alıyoruz bakalım fotolarla paylaşalım fikir olsun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bunlarda cicilerimizden bir kaçı.. biliyorum tulumlar pek kullanışlı olmuyor ayaklı almayacağım diye gittim alışverişe ama dayanamadım :))

Eklentiler

• $Görüntü0508.webp
    $Görüntü0508.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $Görüntü0507.webp
    $Görüntü0507.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $Görüntü0509.webp
    $Görüntü0509.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görüntü0512.webp
    $Görüntü0512.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $Görüntü0513.webp
    $Görüntü0513.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar,

Allah cümlemizin bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben kızımda da son aya kadar birşey almamış ve alınanlarıda getirtmemiştim.Şimdi oğlumda da aynısını yapıyorum henüz birşey almadım ama oda zaten almıycam kızımın odası krem rengi onu ortak kullanıcaklar tabi öncelikle beişiğini yatak odasına kurucam.Beşiği hazır arkadaşım bebeğine almış hiç kullanmamışlar o veriyor annane babanne hastane çıkışı örgüler, battaniye ,alt açacakları felan almışlar ben çanta puset ana kucağı felan aldım mağazada bady çorap takım küvet şampuan seti havlu biberon gibi malzemeleri liste yaptım Aralıkta bekliyoruz oğluşumu kasım ayında Allah izin verirse gider alır yıkar ütüler yerleştiririm diye düşünüyorum.

Bebek arabsında baston yatan pusetleri tercih edin ama kızımdan tecrübeliyim hafif ve kullanışlı oluyor.Ben kızıma mothercare den almıştım 4-5 yaşına kadar kullanmıştım hala sağlam onu kullanıcam.

gule gule giydirin kizlar bebislerinizi gule gule yatirin...bizde uc asagi bes yukari hersyeini aldik, ama hersey o kadar daginikki henuz..yerlestirdikten sonra ancak foto yerlestirebilirim :9:

Back
X