- Konu Sahibi karazeytin
-
eline sağlık güsel topic olmuşşmerhaba güsel kasım anneleria.s.
bebişlerimiz çok çabuk büyüyorlar.allah hepsine sağlıklı uzun ömürler verir inşallah
eğitim hepimizin bildiği gibi anne karnında başlar.
ama belkide bir çoğumuz hareketli geçen bu günlerde farkında olmadan bir çok şeyi eksik yapıyor olabiliriz. bu yüzden çoçuklarımıza şimdiden vereceğimiz eğitimleri (deneyimleri)burada paylaşalım ki bizlerde bir bakıma burda eğitilmiş olalım:)olumunekankayizsmile
eline sağlık güsel topic olmuşş
cnm ben gün boyu sohbet ediyorum ağzını burnunu elini vs.. gösteriyorum masal anlatıyorum bi de her sabahh biras oynadıktan soona namaz surelerini okuyom oğluşuma şimdiden kulağı alışsın ilerde kolay ezberlesinn bi de bireysel emeklilik yaptırdımdı hamileken eşim adına her ay 70 tl birikiyo 1.000-tl yi buldu nerdeyse :) ilerde lasım olur oğluşum okula başliinca
ay ne güsel bizim bir birkimimiz mevlütte takılanlar oldu gızkaydirigubbakcemile3eline sağlık güsel topic olmuşş
cnm ben gün boyu sohbet ediyorum ağzını burnunu elini vs.. gösteriyorum masal anlatıyorum bi de her sabahh biras oynadıktan soona namaz surelerini okuyom oğluşuma şimdiden kulağı alışsın ilerde kolay ezberlesinn bi de bireysel emeklilik yaptırdımdı hamileken eşim adına her ay 70 tl birikiyo 1.000-tl yi buldu nerdeyse :) ilerde lasım olur oğluşum okula başliinca
:roflol::roflol::roflol: he nan anca dötümüzü kaldırabildiklaelaelaelaelaekizi iki gundur duzene soktun ya, egitimi dusunmeye basladin hemen.delikafadulden
seni çakallllll seni :mymeka:saka bi yana bende bol bol konusuyorum, kitap okuyorum falan. benim iki cocukda yurt disinda dogduklari icin orda paralari birikiyor, ileride egitimleri icin kullanmayi dusunuyoruz.zemuszemus
bende sürekli konuşmaya çalışıyorum yaptıklarımı anlatıyorum gece uyumaya başlamadan önce anne karnında dinlediği müzikleri dinletiyorum oyun halısının oyuncaklarına bakmaya bayılıyor onlara ne gülücükler atıyor ne oyunlar yapıyor cerin sende çıkar biran önce artık ilgilerini çekiyor
ya bizde çok konuşuyoz kızımla ama doğru düzgün bir agusunu duymadım ya:kedi:karazeytin çok güzel düşünmüşsün bacım teşekkrler bende ahmed saidle gün boyu konuşuyorum şarkılar ilahiler söylüyorum oda agularıyla eşlik etmeye çalışıyor kuran dinletiyorum akşamlarıda eşim okuyor onaa çok dikkatli dinliyor bizim çocuk şanslı annanesi dedesi daısı herkes oynuyo onla şimdiden tatilde teyzeside katılırr inş sosyal biçocuk olurr
ülen ebiş annadık bankacısın gıııı kaydirigubbakcemile3
ay valla ben heçç bişe yapamiyom şu gaz gitmeden de yapacak gibi durmuyo :sinifsinif:
biizmki sadece altını değiştirirken mutlu dötü açık olduğunda sessiz oliyy zeytin tizesine çekti zaarrr :roflol:
anca o zaman konuş oynaş vücudunu tanıt falan
oyun halısını çıkarsam ii olcak aslında artık anlar dimi ya hatunlar ordaki hayvancıklar hışır hışır renkli falan CADIARZU
eline sağlık güsel topic olmuşş
seni çakallllll seni :mymeka:
nan ben dün gece masal kipatını aldım elime okum dedim kız ağlamaya başladı hemensenağlama kocişde ben olsam bende sıkılırım demez mi ne anlar şincik deyü ya:jeyyar: bizde müzik açtık öle sustu zilli oynak olcak benim gız herhalde
yok nan çirkin ördek yavrusunu okuydumzemuszemusniye kitap cok mu sikiciydi?:roflol: keyfi yerinde olunca okuycan. oyle her zaman olmaz. ben banyo oncesi soyuyorum, kucagima yatirip okuyorum. dinledigi kadar artik.
bende yapcam bende bendevereliniortakbizde oglumu yüzüstü yatırıp ayaklarının altına ellerimizi koyup ileri dogru ilerletiyoruz 20 günlükten beri ve baya bi faydası oldu ayak ve elleri sürekli hareketli... maşallah...birde kuran okuyoruz sesli
oyun halısı alma şansım yok malesef burdan....
sanırım hepimiz en çok bunu yapıyoruzben ve babası şarkı söyleyip konuşuyoruz kızımızla. henüz eğitim adına bişe yapmışlığımız yok malesef:kedi:
bende yapcam bende bendevereliniortak
benim kız zattın hep yüzükoyun becerir herhaldekaydirigubbakcemile2
oyun halısı yaşadığın yerdemi yok cnm
netten alsana o zmnbilmiyorumkismile
sanırım hepimiz en çok bunu yapıyoruz
yavyularımız daha yeni görmeyi keşfettiler yavaş yavaş başlarız hepimz cnm
seninki aguya başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?