derinime dogum günü için bu elbiselerden almak istiyorum.ayyy kızlar bu elbiselere bayıldım ama nereden bulabiliriz acaba.lütfen yardımmmmm...bulmak almak istiyorummmm....şu sitede gördüm ama herhangi bi fiyat yer yazmıyor.email attım bakalım cevap gelicekmi...
site buydu. http://www.dantelorgum.com/21/dante...ri/orgu-elisi.html/comment-page-1#comment-123
emelcim şu diktirme işini bir daha düşün derim bende...önüne pasta değilde başka bir nakış konur...1 mesela....öyle şekiller satılıyor kumaş onu aplike yaparlar...kalanı zaten çok basit terziler için...
Emel bnece de diktirilir hatta sende yapabilirsin elinden gelirse gül şeklinde yapmışlar organzelerden yada bir gelinlikçiye götür modelleri bence yaparlar çok güzeller içim gitti bende başalyayım araştırmaya
doğum günü yapacak arkadaşlara bilgi mahiyetinde yazayım istedim
doğum günleri için butik kurabiyeler satıyorum modellerden bi kac tane ekliyeyim sizlere aklınızda olsun belki sipariş vermek isteyen olur
bu arada benimde kızımın ocak 19 unda d günü var ona da hazırladıklarımı koyarım size işte bikactanecik örnek size
bu arada siz kendinizde isteğinizi söyleyebilirsiniz bunlarla sınırlı diil sadece şimdiden iyiki doğdular,,,