benim bebeğim 10 günlük sarılık oldu hastanede yattı benim sorunum bebeğim kesinlikle beslenmeyi kabul etmiyor memeyi 2 3 dak ancak emzirebiliyorum geçen gece hiç uyanamamışım bebeğim tam 10 saat aç kaldı ve hiç tepki vermedi beslenmediği için kan şekeri düşüyor havale sınırı 50 dedi dr benimkinin kan şekeri 53 idi devamlı dr kontrolünde allah korusun havale geöçirecek diye korkuyorum bebeğim 36 haftalıkken 2600 gr doğdu şimdi 10 günlük 2400 grma düştü sütümü pompayla sağıp kaşık yada biberonla emzirmeye çalışıyorum arada mama bile verdim her türlü beslenmeyi redediyor neden oalilir ne olur bana yardımcı olun kendimi çok kötü hissediyorum
canım bebişin çok tatlı Allah bağışlasın. benim bebişimin de sanırım kabızlık sorunu var, zaten günde 1 kereden fazla kakasını hi yapmadı şimdi iki günde bire düştü ve ıkınırken kızarıyor. ben de yeterli beslenemediğinden kakasını az yapıyor diye düşünmeye başladım ve üzülüyorum.
benim bebeğim 10 günlük sarılık oldu hastanede yattı benim sorunum bebeğim kesinlikle beslenmeyi kabul etmiyor memeyi 2 3 dak ancak emzirebiliyorum geçen gece hiç uyanamamışım bebeğim tam 10 saat aç kaldı ve hiç tepki vermedi beslenmediği için kan şekeri düşüyor havale sınırı 50 dedi dr benimkinin kan şekeri 53 idi devamlı dr kontrolünde allah korusun havale geöçirecek diye korkuyorum bebeğim 36 haftalıkken 2600 gr doğdu şimdi 10 günlük 2400 grma düştü sütümü pompayla sağıp kaşık yada biberonla emzirmeye çalışıyorum arada mama bile verdim her türlü beslenmeyi redediyor neden oalilir ne olur bana yardımcı olun kendimi çok kötü hissediyorum
benim de oglum 2aylik gaz problemi var neyseki bugunlerde biraz daha hafifledi.ama ellerini yumruk yapip sapur supur yaliyor.bazende parmaklarini sokup emiyor.bugun ilk defa mama verdim kasikla ugrastim ama yemiyor.kesintisiz ve hizli olsun istiyor.basiyor cigligi.sonunda mecburen biberonla verdim.ancak oyle yedi ve yatti.simdide cok üzülüyorum.cünkü mamayi alinca sütüm gitgide azalacak ve belkide bebegim emmeyi birakip mamaya gececek tamamen oysa ben 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum.mama kutusuna takildikca gözüm moralim cok bozuluyor.üstelik nasil takviye yapacagimi da bilmiyorum .annelik ne zormus kizlar:sm_confused:.Allah hepimize yardim etsin
benim bebeğimin daha 4 .günü.Bu sabah iki üç kez hapşırdı burnundan sümüksü bişey geldi doktora götürdüm o sümük değil süttür yapışmış burnundan çıkmıştır dedi.Bide maşallah güzelce kakasını yapıyor ancak günde 3 kez bez değiştiriyorum ve kakası sıvı geliyo.Bilmiyorum boşyeremi teleşlanıyorum acaba sütüm yaramıyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?