Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Zeka Gelişimine Katkıda Bulunmak İçin Öneriler.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ah kızlar ben nasıl atladım bu oyun kartlarını miniğim bır yasında cokmu gec kaldım..listedeki herseyi yapıyorum ben hıc kıtap okumadım ama kendısıne bugunden itibaren okuyum.. zekaları cok taze ve dıkkatlıle rne versek alıyorlar

aaa daha davinci şifresine gelmediyseniz eksik okuyorsundursempatiksalakcinni
biz suç ve ceza okuyoruz misal:))))))))
vak vak ve hav hav yapan ağzını yerim ben o tosbağanınopuyorumnanaktan
klasik müzik dinletiyor musun peki? ben günde yarım saat falan dinletmeye çalışıyorum,gündüz uykusuna yatırırken en az birinde dinletiyorum..zekasını boşver,klasik müzik alışkanlığı olsun,duyunca içim bayıldı diyen kesimden olmasın hiç değilse:)))))

canım 0-12 ay için kartlar..ama söylediğini anlayacak yaşta artık,oyun oynayarak gelişimine çok yardımcı olabilirsin..1 yaşında kitap okumak-müzik dinletmek gibi şeyleri birlikte yapmak çok keyifli olur diye düşünüyorum:)
merhabalar bu kartlar, hakkında ayrıntılı bilgi almak için bir internet sitesi var mı?

linkini vereyim canım;

Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti

Merhaba,

Ben de kullanıyorum bu kartları. Beklediğimin çok ötesinde oldu etkisi. Bu arada monozebra. com web sitesindeki videoyu izlemenizi öneririm -

Emrika

Merhaba,

Ben de kullanıyorum bu kartları. Beklediğimin çok ötesinde oldu etkisi. Bu arada monozebra. com web sitesindeki videoyu izlemenizi öneririm -

Emrika

kızlar bu kartlar özellikli kartlar mı? bunları biz kendimizde yapabiliriz gibi geldi bana. hatta çeşitlendirebiliriz? 3 boyut falan gibi bişii yok sanırım? ne dersiniz?

Merhaba,

Emrika

kaydirigubbakcemile5

kızlar bu kartlar özellikli kartlar mı? bunları biz kendimizde yapabiliriz gibi geldi bana. hatta çeşitlendirebiliriz? 3 boyut falan gibi bişii yok sanırım? ne dersiniz?

canım bebekler dairesel şekilleri ve zıt renkleri kolaylıkla algıladığı için onlara göre tasarlanmış bu kartlar..yani gerçekçiliği, şekli esas değil..
evet evde yapılabilir ama uzman ellerin hazırlamış olması bana daha cazip geliyor açıkçası..ama istenirse amatörce hazırlanabilir..

Esra, çok teşekkür ederim. Monozebra eğitim setinin sitesini inceledim. Bir de video var. Onu da izledim. Güzel bir sete benziyor. Fiyatı da uygun. Siteden almak için tıkladığında bir alışveriş sitesine yönlendiriyor.Ben bu sabah 2 adet sipariş verdim.Bir çiftlik serisi, bir de orman hayvanları serisi var.Oğlumun seveceğini düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

esracım ben aldım kartları kızımla eğlenerek inceliyoruz,teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için..opuyorumnanaktan

tesekkür ederim canım

ben teşekkür ederim canım,minik kelebeğe öpücükleropuyorumnanaktan

ne demek canım,rica ederim,inşallah çok eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olur,eviniz hayvanat bahçesine dönüp de komşular delirdiğini düşünebilir,söylemiş olayım:))))
çiftlik hayvanlarını taklit kolay ama orman hayvanları için uydurma yeteneği şart:)))

esracım ben aldım kartları kızımla eğlenerek inceliyoruz,teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için..opuyorumnanaktan

beğenmenize çok sevindim,güle güle kullansın prensesim, çok mutlu vakit geçirsin inşallah:asigim:

tüm bebişlerimiz zeka küpü olsun,mutlu mutlu büyüsünler,şansları bahtları hep açık olsun,okusunlar büyüüük insanlar olsunlar inşallah:)

selamlar... bende monozebra kartlarını aldım hem çiftlik hem orman hayvanlarını. oğlum 4.5 aylık oldu ve 2 aydır kullanıyorum. esranın dediği gibi orman hayvanlarını anlatmak biraz yaratıcılık gerektiriyor :) ama ikimizde çok eğleniyoruz. artık kartları gösterirken yerinde duramıyor ve mutlu olduğunu belirten sesler çıkarıyor. bebişler için çok eğlenceli ve öğretici, piyasada bu tür kartlar yok gibi bi şey, ben hiç rastlamadım.

selamlar... bende monozebra kartlarını aldım hem çiftlik hem orman hayvanlarını. oğlum 4.5 aylık oldu ve 2 aydır kullanıyorum. esranın dediği gibi orman hayvanlarını anlatmak biraz yaratıcılık gerektiriyor :) ama ikimizde çok eğleniyoruz. artık kartları gösterirken yerinde duramıyor ve mutlu olduğunu belirten sesler çıkarıyor. bebişler için çok eğlenceli ve öğretici, piyasada bu tür kartlar yok gibi bi şey, ben hiç rastlamadım.

merhaba esra, çok güzel bir paylaşım olmuş. ben de inceledim ve almayı planlıyorum kartlardan. kızım 9 aylık oldu bile ama olsun yeni şeylere açığız :)))

aslında yapacak çok değişik şeyler var. arkadaşın dediği gibi ev ortamında kendi yapabileceğimiz oyuncaklar bile var.

öğneğin, hani şu temizlik bezleri oluyor ya, sarı, mavi, pembe falan onlara pvc kaplanmış ve kenarları sivri olmayacak şekilde kesilmiş resimler yapıştırarak da kendi kitabınızı kendiniz yapabilirsiniz.
ben bunu yapmak istiyorum ama daha yapmadım.

hoşgeldiniza.s.
çiftlik hayvanlarını anlatırken de ali babanın çiftliğini söylüyorum bu ara,çok seviyor kızım,tavsiye ederim:)
şu orman hayvanlarına da bir şarkı besteleyen olursa paylaşalım:))

opuyorumnanaktan
bilinçli anne sayısının arttığını gördükçe yeni nesil için umudum giderek artıyor,iyi ki varsınız:)

sizin prenses büyümüş artık,pvc kaplanmış resimlerle oynayabilir belki ama daha küçük aylar için tehlikeli olabilir çünkü kızım kumaş kitabı ağzına sokuyor,bazen yiyecek bu sefer diyorum:)) pvc sert bir malzeme,yaralanabilirler allah korusun..

ben evde herkesin kizimla surekli konusmasi talimatini verdim :)) butun gun bangir bangir sesimizle onunla konusuyoruz,degisik sesler cikariyoruz ve kizim daha 2 ayliktan itibaren dialog halinde konusmayi(ses cikarmayi :))) ogrendi.Mumkun oldugunca cok insan gorsun istiyorum ve herkesin yuzune dikkatle bakmasi incelemesi icin firsat veriyorum.Gelen misafirlerden kacirmak yerine onlarin da kucaklarina alip sevmeleine,konusmalarina izin veriyorum.Isin kisasi ne kadar elimizden gelirse sosyallesmesine musade ediyoruz :))
Kendi kendine eglenmesini ogrenmesi icin belli araliklarla yalniz birakiyrum yataginda,cevresine renkli oyuncaklrini asiyorum,donencesini aciyorum,onlarla bile konusuyor,bazaen onlara bagiriyor :))
Ellerine hic eldiven giydirmedim,su anda ciddi bir kesif donemi,istedigi kadar kullanmasina izin veriyorum(sadece parmagini emmesine uzun sure izin vermiyorum,emzigini veriyorum,bu konuda dogru mu yanlis mi yaptigimi bilmiyorum).
Aynada kendini seyretmesine olanak taniyorum,onunla aynadan goz temasi kuruyorum ve cok hosuna gidiyor,gulumsuyor,cevap veriyor.
Masallah yavruma,Allahim cok guzel yaratmis,onun icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz,butun anneler en dogrusunu yapmaya calisiyor,istemeden yanlis yapicaz diye odumuz kopuyor.
Kartlari cok begendim,bir metodist olarak oldukca faydali buldum,en kisa zamanda temin etmeye calisicam .Bol oyunlu bol gulucuklu gunler dilerim hepinize :)

Allah herkesin yavrusunu bağışlasın,benim prof hocam hep kendi kızını yetiştirme tarzından bahsederdi.Bebeği 8 aylıkkken sürekli marketleri gezdirdiğini ve raflarda bulunan yiyecekleri gösterip tanıttığını söylerdi,bebeklerin görsel algılarını ne kadar çok geliştirirsek zeka gelişimine o kadar katkı sağlarız.Hocamın kızı şu an odtü de okuyormuş,yani zemini saglam kurmuş,inş bizde zeki çocuklar yetiştirebiliriz.

Bende sipariş verdim ama hala tedarik sürecinde ne kadar sürede elinize ulaştı

alkisalkisalkisvereliniortak
sizler gibi bilinçli anneleri gördükçe içim umutla doluyor:)
süpersiniz,bırakın zeka gelişimini sevgiye ve ilgiye tok çocuklar yetişmesi bile yarınlarımız için çok önemliopuyorumnanaktan

Bende sipariş verdim ama hala tedarik sürecinde ne kadar sürede elinize ulaştı
CADIARZUbirkaç gün olduğu halde ulaşmadıysa sitelerinin iletişim bölümünden mail atın isterseniz..

Bana 3-4 gün içinde ulaşmıştı. Zaman zaman gecikme olabiliyor. Daha önceki hepsiburada alışverişlerimden biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…