Bebek Beslenmesi bebeklerin basinda olusan konaklar nasıl giderilir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğin kafasına zeytin yağı yada bebek yağı sürüp biraz bekletin daha sonra ince dişli tarakla kafasına zarar vermeyecek şekilde hafifçe tarayın sonrada yıkayın şampuanı sürdükten sonrada tarama işlemini tekrar edebilirsiniz biz öyle kurtulduk

benimde bebeğimde vardı zeytinyağı sürüp bekletiyordum. eczanelerde konak tarakları var.
onla tarayıp yıkandıktan sonra tekrar taradım. bir de şampuanını değiştim. mustela konak önleyici köpük şampuan aldım.

bizde karbonatı azcık sulandırıp konak olan yerlerine sürerdik. masaj yaparak. sonrada silerdik yada banyosundan önce yapıp bekletip yıkardık.

ben de mustela konak önleyici şampuan ve krem aldım. düzenli kullandığım halde bir faydasını görmedim. banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp bebek saç fırçasıyla taradım hem konak geçti hem de yeni saçlar çıktı

X