Bebeklerin Bıngıldaklarını Kontrol Ettirdiniz mi?

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
96
Isparta
Bebeğimi dr a götürdük bıngıldağının küçülmüş olduğunu CADIARZU ancak kafatası büyüklüğünün normal olduğunu endişe edecek birşey olmadığını ama kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. ama ne mümkün endişe etmemek sizlerde durum nedir?

doktor kontollerinde hep ölcüyolar yaziyolar takip defterine önemli bir durum olsa söylerer herhalde

kızımın bıngıldağı için sağlık ocağındaki ebeler küçük olduğunu söyledi.doktorumda kafatası büyüdüğü sürece sorun yok dedi.endişe edilecek bir durum yok dediyse öyledir bence

ahmed saidin de nerdeyse kapalı gibii doktorumuz şimdi emar veremem çok küçük bebeğe yazık dedi iç bıngıldağı büyük olurmuş önemli olan baş çevresi ölçümü baş büyüdüğü zaman sorun yok inşş

Yeniden dr a götürdüm kızımı. dr her şey normal dedi. ısrarla eminmisiniz dedim kafamçokkarıştı oda hiç bu kadar emin olmamıştım dedi.:nazar: bir dr daha var onada göstereceğim izindeymiş. bu dr lar da ayrı şeyler söylüyor insanın yüreğini ağzına getiriyor.

Bebeğimi dr a götürdük bıngıldağının küçülmüş olduğunu CADIARZU ancak kafatası büyüklüğünün normal olduğunu endişe edecek birşey olmadığını ama kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. ama ne mümkün endişe etmemek sizlerde durum nedir?

bingildagin zaten 1 sene icinde yavas yavas kuculup tamamen kapanmasi gerekmiyo mu?

her bebegin farkli oluyodur.

wannacım dr a göre erken kapandığı için sorun olduğunu söyledi. ama şükür ki diğer dr lar gayet normal dediler..

anladim canim.
sorun olmadigina sevindim. insani bosu bosuna telasa veriyolar.:oklava:

bizede bi kere hastanede bir asistan oglum icin menenjit olabilir demisti. 3 saat durmadan agladim hastanede. en sonunda uzman dr. geldi, al gotur cocugu, turp gibi biseyi yok dedi. nasil kizmistim o salak asistana.:oklava:

anladim canim.
sorun olmadigina sevindim. insani bosu bosuna telasa veriyolar.:oklava:

bizede bi kere hastanede bir asistan oglum icin menenjit olabilir demisti. 3 saat durmadan agladim hastanede. en sonunda uzman dr. geldi, al gotur cocugu, turp gibi biseyi yok dedi. nasil kizmistim o salak asistana.:oklava:

seninki asistanmış en azından benim dr uzman .... ilk kızıma hamile iken yılların kadın doğumcusu boyun omurlarında sıkıntı var down sendromu olabilir dedi. 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. ben 15 gün boyunca ağladım. birde 21 yaşındayım küçüçüğüm kimsem yok yanımda. tekrar gittik yok böyle birşey dedi ve down sendromlu olabilir dediğini bile hatırlamadı.. Günahını almak istemem ama muayene ücretiydi belki derdi.:oklava:

seninki asistanmış en azından benim dr uzman .... ilk kızıma hamile iken yılların kadın doğumcusu boyun omurlarında sıkıntı var down sendromu olabilir dedi. 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. ben 15 gün boyunca ağladım. birde 21 yaşındayım küçüçüğüm kimsem yok yanımda. tekrar gittik yok böyle birşey dedi ve down sendromlu olabilir dediğini bile hatırlamadı.. Günahını almak istemem ama muayene ücretiydi belki derdi.:oklava:

:oklava::oklava::oklava:

Back
X