canım için rahat etmesi açısından göster ama korkulacak bişey değildir galbabilmiyorumkismilebence pek küçük değil ama başka dr a götüreceğim yarın.
canım için rahat etmesi açısından göster ama korkulacak bişey değildir galbabilmiyorumkismile
kasım anaları topiğinde niye göremiyok seni:mymeka:buralarda geziyon cnm[/QUOTE
Topigi takip etmek zor oluyor. ama uğrarım bir ara :)))
Bebeğimi dr a götürdük bıngıldağının küçülmüş olduğunu CADIARZU ancak kafatası büyüklüğünün normal olduğunu endişe edecek birşey olmadığını ama kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. ama ne mümkün endişe etmemek sizlerde durum nedir?
bingildagin zaten 1 sene icinde yavas yavas kuculup tamamen kapanmasi gerekmiyo mu?
her bebegin farkli oluyodur.
wannacım dr a göre erken kapandığı için sorun olduğunu söyledi. ama şükür ki diğer dr lar gayet normal dediler..
anladim canim.
sorun olmadigina sevindim. insani bosu bosuna telasa veriyolar.klava:
bizede bi kere hastanede bir asistan oglum icin menenjit olabilir demisti. 3 saat durmadan agladim hastanede. en sonunda uzman dr. geldi, al gotur cocugu, turp gibi biseyi yok dedi. nasil kizmistim o salak asistana.klava:
seninki asistanmış en azından benim dr uzman .... ilk kızıma hamile iken yılların kadın doğumcusu boyun omurlarında sıkıntı var down sendromu olabilir dedi. 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. ben 15 gün boyunca ağladım. birde 21 yaşındayım küçüçüğüm kimsem yok yanımda. tekrar gittik yok böyle birşey dedi ve down sendromlu olabilir dediğini bile hatırlamadı.. Günahını almak istemem ama muayene ücretiydi belki derdi.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?