Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun bölgesi olduğu için pudra zararlı olabilir. Pudranın solunması biz büyükler için bile oldukça zararlı..Eger kusuyorsa farkinda olmadan iyi temizleyemiyor olabilirsiniz. Pamuklu suyla silin bol bol
?Boyun bölgesi olduğu için pudra zararlı olabilir. Pudranın solunması biz büyükler için bile oldukça zararlı..
Ne anlatmak istediğinizi anlamadım ama çok küçük toz zerrecikleri olduğu için sürerken uçuşuyolar. Boyun bölgeside malum ağza burna yakın soluma yoluyla ciğerlere gidebilir. Pudraların üzerinde bile yazar bebeklerin ağızlarından uzak tutun diye..
evet biliyorum pudra cok zararlı, su ve pamuk dedim ben zaten pudra demedimNe anlatmak istediğinizi anlamadım ama çok küçük toz zerrecikleri olduğu için sürerken uçuşuyolar. Boyun bölgeside malum ağza burna yakın soluma yoluyla ciğerlere gidebilir. Pudraların üzerinde bile yazar bebeklerin ağızlarından uzak tutun diye..
Yanlış alıntı yapmışımevet biliyorum pudra cok zararlı, su ve pamuk dedim ben zaten pudra demedim