- 31 Temmuz 2017
- 50
- 17
- 8
- 30
- Konu Sahibi Derdestdevam
Bebeklerde dis cikartma belirtileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz acele ettim kizim biraz huysuz k.b googleden baktim hepsi ayni degisik,bisey yokmuHanfendi Google ile mi karıştırdınız, soru eki koymayı bile çok mu gördünüz nedir?![]()
Benimkide biraz oyle gece bir, iki defa uyaniyor agliyarak kucakta, durmuyor emzirirken gozlerini ovup duruyor kulaginida arada, bir kasiyorgeceleri çığlık atarak birden uyaniyor kizim kaka sayisinda artis oluyor
bazen istahsiz ilk dis cikarken biraz ates olmustu huzursuzluk asabiyet aşırı ilgi beklentisi kucagima geliyor agliyor tekrar iniyor sarilmaminda acisini hafifletmedigini farkediyor sanirimki mizirdanarak geri iniyor kucagimdan
Benimkide biraz oyle gece bir, iki defa uyaniyor agliyarak kucakta, durmuyor emzirirken gozlerini ovup duruyor kulaginida arada, bir kasiyor
Google'a sorar gibi yazmışsınBebeklerde dis cikartma belirtileri
kulaklarinida cekistir cekistirmeye basladiysa dislerin gorunmesi yakin demekkiBenimkide biraz oyle gece bir, iki defa uyaniyor agliyarak kucakta, durmuyor emzirirken gozlerini ovup duruyor kulaginida arada, bir kasiyor
K.b biraz aceleyle yazdim, kizim 6.5 aylik googleden cok baktim hepsi ayni, farkli biseyler ariyordum. Eli hep agzinda geceleri zor uyutuyorum, emzirirken cok agliyor doktora gidecektim,bugun 12 de kapaniyor yetisemedim esim bakmadi. Gec kaldik kulagindan cok,korkuyomGoogle'a sorar gibi yazmışsın
Hemen belirtileri sıralıyorum.
Salyası akar, emmeyi azaltır, meme reddi olur, eli hep ağzında ağlar, ağzına birsey götürünce birden ağlamaya başlar, diş etleri beyaz beyaz kabarık olur, uykudan ağlayarak uyanır, gece ağlayarak sık uyanır, zor sakinleşir, anneye yapışık olur. Uykuya dalmakta zorlanır. Gün içinde hep mızmız olur.
Tam da art arda diş çıkarma dönemindeyiz. 2 gün uyku uyuyorsak 3 gün uyumuyoruz. Ateş de olabiliyor bazı durumlarda.
Bebeğin kaç aylık?