Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerin diş çıkarttını nasıl anlarım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
geceleri çığlık atarak birden uyaniyor kizim kaka sayisinda artis oluyor
bazen istahsiz ilk dis cikarken biraz ates olmustu huzursuzluk asabiyet aşırı ilgi beklentisi kucagima geliyor agliyor tekrar iniyor sarilmaminda acisini hafifletmedigini farkediyor sanirimki mizirdanarak geri iniyor kucagimdan

geceleri çığlık atarak birden uyaniyor kizim kaka sayisinda artis oluyor
bazen istahsiz ilk dis cikarken biraz ates olmustu huzursuzluk asabiyet aşırı ilgi beklentisi kucagima geliyor agliyor tekrar iniyor sarilmaminda acisini hafifletmedigini farkediyor sanirimki mizirdanarak geri iniyor kucagimdan
Benimkide biraz oyle gece bir, iki defa uyaniyor agliyarak kucakta, durmuyor emzirirken gozlerini ovup duruyor kulaginida arada, bir kasiyor

Benim kızım her diş çıkaracaginda bogaz ve kulak enfeksiyonu gecirmisti
Şiddeti ikiye katlandi haliyle

Benimkide biraz oyle gece bir, iki defa uyaniyor agliyarak kucakta, durmuyor emzirirken gozlerini ovup duruyor kulaginida arada, bir kasiyor

Kulak meselesini mutlaka doktoruna söyleyin. Orta kulak enfeksiyonu işareti olabilir, ki bebeklerde sık görülüyor.

Belirtileri anlatılmaz yaşanır demek istedim. Diş çıkarıyorsa şapır şapır akan sudan, mütemadiyen her şeyi dişlemesinden, ani ağlamalardan, fazlaca bölünen uykulardan anlarsınız.

Yaşıyoruz şuanda ihtimal vermiyordum daha erken diye ama doktor diş etlerini çok zorluyor beyaz baloncuklar gözüküyor dedi ..:ukala:
Gece bağıra bağıra uyanıyor kucağına alıp ağzına meme, emzik diş kaşıyıcı sokmadan asla çığlıkları durmuyor .
Ateş gün içerisinde 37 ye çıkıyor 37.6 ve 38 görüyoruz .
Huysuzlukkk:sus:
Uyku saatlerinde azalma ..
Salya ( Aşırı derecede )
Boollll bolll kaka ..:oops:
Doktor dilimi çıkıyor diye elindeki büyüteçle ağzın bakıyordu ( doktorun elini kaptı emmeye başladı doktor bana laf anlatırken )
Battaniyesini bile gece ağzına sokuyor gülerken ağzından salyalar akıyorrr :super:
Erken atlatıcaz inşallah :süslü:

Bebeklerde dis cikartma belirtileri
Google'a sorar gibi yazmışsın :KK48:
Hemen belirtileri sıralıyorum.
Salyası akar, emmeyi azaltır, meme reddi olur, eli hep ağzında ağlar, ağzına birsey götürünce birden ağlamaya başlar, diş etleri beyaz beyaz kabarık olur, uykudan ağlayarak uyanır, gece ağlayarak sık uyanır, zor sakinleşir, anneye yapışık olur. Uykuya dalmakta zorlanır. Gün içinde hep mızmız olur.
Tam da art arda diş çıkarma dönemindeyiz. 2 gün uyku uyuyorsak 3 gün uyumuyoruz. Ateş de olabiliyor bazı durumlarda.
Bebeğin kaç aylık?

Google'a sorar gibi yazmışsın :KK48:
Hemen belirtileri sıralıyorum.
Salyası akar, emmeyi azaltır, meme reddi olur, eli hep ağzında ağlar, ağzına birsey götürünce birden ağlamaya başlar, diş etleri beyaz beyaz kabarık olur, uykudan ağlayarak uyanır, gece ağlayarak sık uyanır, zor sakinleşir, anneye yapışık olur. Uykuya dalmakta zorlanır. Gün içinde hep mızmız olur.
Tam da art arda diş çıkarma dönemindeyiz. 2 gün uyku uyuyorsak 3 gün uyumuyoruz. Ateş de olabiliyor bazı durumlarda.
Bebeğin kaç aylık?
K.b biraz aceleyle yazdim, kizim 6.5 aylik googleden cok baktim hepsi ayni, farkli biseyler ariyordum. Eli hep agzinda geceleri zor uyutuyorum, emzirirken cok agliyor doktora gidecektim,bugun 12 de kapaniyor yetisemedim esim bakmadi. Gec kaldik kulagindan cok,korkuyom:110:

Back
X