Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aynı şekilde elifçim benim kayınvalidem de bebek öyle durur mu eve gelince yıkıcaz diyo.:1shok:bende okumuştum göbek düşmeden yıkanmaz diye.:1no2lmaz dedim bende... :jeyyar:gelde anlat yaaa.ben su değdirmem göbeğine.3 torunumda da yıkadım diyoo.offffyasakkelime
ya ben de göbeği düşmeden yıkanmıyor diye biliyorum.niye karışıyorlar ki bukadar?
:sm_confused:
valla bilmiyorum canım niye karışıyolar...yıkanmaz tabi daha geç iyileşir.öle biliyorumm..
ayy canım ne etcez böle bilmiom onlar başka dio ben başka kalplerinide kırmak istemiom ama sonuçta bebek benim bebeğim tamam onlar bizden daha tecrübeli ama artık heşey eskisi gibi deil ben bütün çocuklarımı ve torunlarımı yıkadım bişi olmadı dio... bide enteresan adetleri var bebeği yıkayınca boynundan tutarak kaldırırlarmış boynu kısa olmasın die bende dedim kesinlikle benim bebeğime öle bişe yapmayın sizinkilere belki bişi olmadı ama ya benimkine olursa benim annem bana öle bişi yapmamış benim senin çocuklarından ne eksiğim var biraz kırılır gibi oldu ama ne yapayım... bide bebeğin burnu tıkanınca toplu iğnenin tepesi kadar tereyag koyarlarmış burnuna kolay temizlemek için bende olmaz dedim zaten benim bebegimin ciğerleri rahatsız bide nefes borusuna tereyag kacarsa ne olur..... yanımızda olmaları bi yandan güzel baya faydası oluo ama şöle eskiden kalma batıl şeyleri yapmaya çalışıyolarya moralim bozuluyo şuan istediğimi diyorum ama bebek ogunca yanlış anlarlarmı bilemem....
YOk canım yok bu koca karılar delirtecek bizi, yaa öyle şeymi olur hiç teryağı hiç duymamıştım benim kızımında burunları tıkanıyor doktor okyanus suyu verdi tuzlu suymuş cok tuzlu deil ama ben tadına baktım :) bundan damlatıcan 3er damla her deliğe dedi,gözüne kulağına kaçsa sorun olmaz korkma dedi,damlatınca ters cevir elinin üsünte bebği dedi gösterdi,gercekten de işe yarıyor,neymiş o öyle tereyağı, bu arada o sallama olayını bende duydum ne sacma sapan şeyler bunlaryaa,birde son olarak kundak meselesi dün misafirler vardı yok bunu kundaklayın bacakları carpık olcak,felan filan deliricem yaaa,