Göbek düşmesi

Allah rahmet eylesin hepsine
Ya evet nasılda kesiliyordu o mide bulantısı değil mi :)
Hiç unutmam birgün 50 yaşlarında bir adam geldi
Adam göbeğimi yap diyor babaanneme tabi adamın göbeğine dokunmak istemedi babama tarif ediyor babam yaptı
Ve iğleşti adam
Ama ne gülmüştük o görüntüye ikiside rahmetli oldu
Aminn inşallah 🙏

Benim başıma gelmişti.
Doktora gittiğimde göbek düşmesi diye bir şey yok uydurmayın dedi bana ama ben dik bile duramıyordum. Bir Pet şişeye sıcak su doldurup karnımı ovaladık en sonunda.
Birden bire geçmişti.Hatta karnımdan çok tuhaf sesler gelmişti. Doktorun verdiği ilaçları da kullanmıştım. Artık hangisi fayda etti bilmiyorum.

Evet göbek düşmesi diye bişey var mide bulantısı karında ağrı şişlik kusma yapar
Nasıl yaptınız evde biraz daha açar msnz bende uygulamak istiyorum

Kızlar bende sürekli belli başlı şikayetler var kaç kere tahlil vs verdim sorun çıkmadı
bugün bir arkadaşım göbeğin düşmüş olmasın dedi Göbek düşmesi diye birşey varmi varsa sizler neler yaşadınız göbeği kaldırınca düzeldi mi cevaplarınızi merak ediyorum
Birde göbeği düşen kişiler neler yaşar
Banada çok mantıksız geliyordu ama var böyle birşey dokorlar falan yapmıyor bunu. Nasıl anlatayım bilmiyorum iki göğüsümüzün altında tam ters v şeklinde bir kemik var oranın tam ortası kalp gibi atıyor göbek düşünce. Benim şiddetli mide ağrım vardı. Göbeğin düşmüş demişti bi komşumuz yaptı. Katı sabunu alıp bastıra bastıra ovaladıydı. Ama ne bastırmak ağlamıştım acıdan.
Daha sonra çok rahatladım geçti 1sene falan hiç ağrımamıştı. Ama daha sonrasında bir daha yaptırmadım. Çünkü çok şiddetli bir şekilde ovalıyor bağırsaklarım birbirine dolaşabilir diye korkumdan yaptırmadım.

Doktorlar göbek fıtığı diyor ama benım doktor koca karı işlerine inanırsanız bi göbeğinizi kaldırtın diyip gülmüştü memleketlimiz . Merdiven atla sabahları aç karna demişti gittiğim kadın 3 gun kaldırdı gobegımi rahatladım 😀 bulantılar falan hemen kesilmişti

Banada çok mantıksız geliyordu ama var böyle birşey dokorlar falan yapmıyor bunu. Nasıl anlatayım bilmiyorum iki göğüsümüzün altında tam ters v şeklinde bir kemik var oranın tam ortası kalp gibi atıyor göbek düşünce. Benim şiddetli mide ağrım vardı. Göbeğin düşmüş demişti bi komşumuz yaptı. Katı sabunu alıp bastıra bastıra ovaladıydı. Ama ne bastırmak ağlamıştım acıdan.
Daha sonra çok rahatladım geçti 1sene falan hiç ağrımamıştı. Ama daha sonrasında bir daha yaptırmadım. Çünkü çok şiddetli bir şekilde ovalıyor bağırsaklarım birbirine dolaşabilir diye korkumdan yaptırmadım.
Sabunla ovalamayi kimse söylememisti çevreme sordum göbek kaldıran tanıdığınız var mı diye çıkar mı bilmiyorum yoksa kendim deneyeceğim

Doktorlar göbek fıtığı diyor ama benım doktor koca karı işlerine inanırsanız bi göbeğinizi kaldırtın diyip gülmüştü memleketlimiz . Merdiven atla sabahları aç karna demişti gittiğim kadın 3 gun kaldırdı gobegımi rahatladım 😀 bulantılar falan hemen kesilmişti
Merdiven atlama kolay ise yarayacaksa 😁😁

Kızlar bende sürekli belli başlı şikayetler var kaç kere tahlil vs verdim sorun çıkmadı
bugün bir arkadaşım göbeğin düşmüş olmasın dedi Göbek düşmesi diye birşey varmi varsa sizler neler yaşadınız göbeği kaldırınca düzeldi mi cevaplarınızi merak ediyorum
Birde göbeği düşen kişiler neler yaşar
evet benim arkadaşım birkaç kez yaşamıştı. böyle çok şiddetli zıplayınca falan başına gelmişti çok fena bir ağrısı vardı sonra bir şekilde geçti genelde halk arasında geri yerleştirmek için bazı şeyler var genelde bardakla çekme yaparlar

Back
X