bebeklerin göz rengi değiştimi

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
563
4
96
44
Edirne
kızlar çok merak ediyorum 4buçukaylık bir oğlum var göz rengi ne zamana kadar değişiyo sizlerin bebeklerinizin rengi değiştimi benim bebeğimin hala mavi ilk doğduğu gibi değil daha açık bundan sonra değişirmi acaba

bende merak ediyorum kızımında göz rengi doğduğu zamanki gibi buğulu değil daha açık mavi oldu. internette baktım 5-6. ayda değişebilir diyor kimi doktorda 9. aya kadar değişir diyor. Artık değişmez diye umuyorum belli olmaz tabi yinede...

canım benım yegenımım gozlerı masmaviydı 2 yasına kadar
2 yasından sonra yesıle donmeye basladı
sımdı 5 yasında yesıl ıle ela arasında ama daha cok yesıl gıbı
2-3 yasına kadar degısebılıyor mavı ve yesıl gozler

:nazar:benim oğlumda mavigözlü bu ay biraz yeşil gibi aslında ortası sarı kenarlar hala mavi benimde gözlerim 1 yaşına kadar deniz mavisiymiş önce yeşil oluş sonra ela şuan ela umarım değişmez oğlumun gözleri şuan cok tatlı :nazar:

bizimde dayısının masmavi ama eşimin ela acaba kime çekmiş merak ediyorum eşim esmer kardeşim sarışın benim minikiminde sapsarı saçları var ilk saçları koyuydu şimdi onlar dökülüyo yerine sapsarı çıkıyo ammaaaaaaann bendekide merak işte sağlıklı olsunda ne renk olursa olsun

kızım göleri çok koyuydu doğduğun man-vi gibi böyle yada koyu yeşil gibi şidi de aynı ama daha çok değişir renkli gözler bakalım ne olacak ama önce sağlıklı olsun.............

Hiç belli olmuyoo hanımlar.Benim göz rengim çok değişik bir yeşilmiş 1 yaşından sonra kahverengine dönmüş.Kızımın ki mavi 2 yaşına gircek hala mavi :)

benim kızımın gözleri kahverengi gibi ama herkes yeşil olacak diyor amaönemli olan saglıklı sıhatli olması gerisi önemli degil :))

oğlumun gözu mavi benım ki yeşil anneminkide yeşil .. eşimin tarafında da cok mavi gozlu ınsan var amcası fln ayrıca kayınpederimin gözude ela
ama 6 aydan sonra kesın bır bılgı elde edebılrıız canlarm

ceylinin gözleri okyanus mavisi açıkcası bende merak ediyorum değişir mi diye ama bunu sorun olarak görmüyorum herşeyin başı sağlık bebekler her haliyle çook tatlılar

benim kızımın gözleri koyu mavi dışarda açık yeşil oluyor benimde gözlerim maviymis 1 yaşından sonra elaya dönmüş inşallah renkli kalır gözleri

benim çocuklarımın 3 de mavi gözlü dogdular ikisinin ilk günkü gibi mavi kaldı ama diğeri kahverengi oldu ..
anlayacagınız ne zaman değişebilecegi belli olmuyor..

Back
X