- 30 Ekim 2016
- 6
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Suheylanur
-
Kızlar hic inanmayacaksınız 8 aylik kizim var doguduğundan beri yiyor iciyor uyuyor kakasini cisini yapiyor gülüyor konusuyor buyuk insan gibi cok sukur bi kere bile cektirmedi disi cikti anlamadim bile Allaha sukur olsun herkesede boyle bebek nasip olsun surekli dua ediuorum
Tabiki danistim doktora ama tepkisiz degil 2 yasinda abisi var ona mesela acayip guluyor kikirdiyor eline oyuncagi aliyor mrrak ediyir hareketli baya herseyi agzina goturuyor aglama konusunda abiside oyleydi sebepsiz aglamazdi kizimda aglamak yerine huzursuz oldugunda ciglik atiyor ben hemen anliyorum hatta cigligin tonundan bile sevinc cigligimi yoksa rahatsizmi anliyorum tabiki cani cok yandiginda agliyor ama huy olarak surekli aglamaz ilk dogdugunda gaz sancisi oldugunda ııhhh diye uykusunda sizlaniyordumaşallah,, ama yine de doktoruna danıştınız bu konuyu değil mi? çünkü bebeğin hiç olumsuz tepki vermemesi durumunda da izlenmesi gereken bazı yöntemler olabiliyor. çünkü bebeğin ortamdaki hiçbir şeye tepki göstermemesi, herşeyi olduğu haliyle kabul etmesi anlamına gelebiliyor hiç ağlamaması, huysuzluk yapmaması vs... yanlış anlamayın tedirgin etmek istemem. ama bazı sebeplerden dolayı o tarz hikayeler dinledim. bazı açılardan önlem almak gerekebiliyor. sevgiler...
Yaa canimm ya öyle yapma o dediklerini yiyeceksin ki sütün olacak ya sütün gelmezse sen yememezlik yapma gaz olayi bebekle alakali her bebek ayni olmuyor gaz olmasin diye süt kaliteli olmazsa bebek doymaz ac kalir hem senin kendin icinde yemen lazim26 günlük anneyim. Gaz sancısı olmasın diye beslenemiyorum artık. İnek sütü, peynir, et, bakliyat, mercimek, yumurta, soğan, sebze meyve hiçbir şey yiyemiyorum. Her şey gaz yapıyor bebeğime. Rezene, kimyon çayları, damla ile gaz sorunu çözüldü ama ben çok açımsabahları zeytin ekmek, tahin pekmez yiyorum gaz yapmıyor diye. 40 ı çıkınca gaz sancısı geçen var mı?
Ama çok sancılanıyorYaa canimm ya öyle yapma o dediklerini yiyeceksin ki sütün olacak ya sütün gelmezse sen yememezlik yapma gaz olayi bebekle alakali her bebek ayni olmuyor gaz olmasin diye süt kaliteli olmazsa bebek doymaz ac kalir hem senin kendin icinde yemen lazimhelede et benim sadece et yemekle cogalmisti sütüm balik eti ve kirmizi et bol bol yemek lazim
Nasil zaten senin hamilelikten dolayi b12 dusuktur simdi ondan depolaman lazm sana güc verecek sut yapacak en dogal beslenmen gereken besinleri kesmişsin gaz icin baska yol denemen gerekiyor ben yasamadim ama bu sekilde olman bi kere sutun olmaz olsada kalitesiz yani sulu sivi gelir onlada doymaz bebek. Gaz icin masaj yontemleri var ayagini sicak tutarsin kundak yaprsin ben 5 aya kadar sardim sıkı sıkı 3 kat giydirdim eskiler bise biliyorda kundak yapiyor kucaginda dik bi sekilde tutarsin yada yüzüstü dizlerine yatirip sirtini tıpıklarsin ama boyle olmaz bi aile büyügünden yardim albilirsinAma çok sancılanıyordoktora inek süt ürünlerini kestim dedim o da destek verior. Ben ne yiyeyim artık kendimi kesip yiyeceğim:)
26 günlük anneyim. Gaz sancısı olmasın diye beslenemiyorum artık. İnek sütü, peynir, et, bakliyat, mercimek, yumurta, soğan, sebze meyve hiçbir şey yiyemiyorum. Her şey gaz yapıyor bebeğime. Rezene, kimyon çayları, damla ile gaz sorunu çözüldü ama ben çok açımsabahları zeytin ekmek, tahin pekmez yiyorum gaz yapmıyor diye. 40 ı çıkınca gaz sancısı geçen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?