ben evin içinde gezdirmiyorum ya salonun ortasına kocaman yorgan seriyorum onun üzerinde etrafa da koltuk ve minderlerden kale yapıyorum evin içinde dolaşırsa hep peşinde gezmek gerekmez mi ya allah korusun alıp bişeyleri ağzına falan atar tuvalet de çok tehlikeli sizdeki cesarete hayran kaldım doğrusu
benim oğlum bebeklikten çıktı artık iki buçuk yaşında ama söz konusu olunca dayanamadım geçenlerde beni hüngür hüngür ağlatan yaramazlığını yazayım dedim sabah eşimi gönderdikten sonra kanepeleri siliyim yatıyım dedim kalkana kadar kurur diye düşündüm sildim ama ne silmek kendimi parçaladım bide böbürlendim ne sildim be diye neyse biraz yattım aradan biraz zaman geçti uyandım benim canavar dolaptan çikolatayı almış dahada yeni açmıştım tam doluydu biraz yemiş kalanını kanepeye televizyona yeni yıkadığım halılara duvarlara öyle bi sürmüşkii ufff oyuncak arabalarınıda boyamış çikolatayla kalan ınıda kendine kırem yapmış bi gözü açılmıyordu allahım ne şoktu bir kutu çikolanın bu kadar bereketli olduğunu hiç düşünmemiştim annemi ve eşimi arayıp telefefonda ne ağladım amaaa
Seni heralde en iyi ben anlarım.Benim oğlan şimdi 8 yaşına girdi ama senin yazını okuyunca aklıma onun yaptığı bir yaramazlık geldi.Benimkide koltuğa margarini sürmüştü.Heralde 3 yaşında filandı.Neyse zarzor halı yıkama makinamla temizlemiştim ki,ertesi gün aynı yere cifi dökmüştü.Hatta bunun üzerine dayanamamış gülmüştüm.Margarini ancak bu kadar cif temizler diye.kaydirigubbakcemile3 Birde çukulata ile ilgili bir anımız daha var;Çukulatayı salıncağına kollarına boydan boya sıvamıştı.Hatta o halinin resmini çekmiştim.Şimdi kendi haline gülüyor.:roflol: kızım daha ayaklanmadı,bakalım onda neler göreceğiz.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?