• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerinin arası bir yıl olan hanımlar yazar mısınız?

scarlett O hara

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
228
149
23
27
Merhaba 23 haftalık hamileyim on aylık da oğlum var doğum yaklaştıkça korkularım artıyor ne yapıcam nasıl yapıcam çok mu zor deneyimlerinizi merak ediyorum hanımlar . Sürekli doğumdan sonrayı düşünüp duruyorum hiç şu ana odaklanamıyorum

Sağlıkla hayırla kucağınıza alın insallah☺️ 16 aylık oğlum ile 5 aylık kızım var aralarında 10 ay 17 gun var ikiz büyütur gibiyim resmen kizim dogunca ilk günler zor oldu ilk düzen otururken zorlanirsiniz ama zamanla alısirsiniz Allah boyle nasip ettiyse elbet kolaylığını verir zamanin tadını çıkarın gelecek icin endişelenmeyin

Sağlıkla hayırla kucağınıza alın insallah☺️ 16 aylık oğlum ile 5 aylık kızım var aralarında 10 ay 17 gun var ikiz büyütur gibiyim resmen kizim dogunca ilk günler zor oldu ilk düzen otururken zorlanirsiniz ama zamanla alısirsiniz Allah boyle nasip ettiyse elbet kolaylığını verir zamanin tadını çıkarın gelecek icin endişelenmeyin
Benim de ikinci kız çok mutlu oldum inşallah ya oğlum çok zor bir bebekti çok korkuyorum yetişemezsem diye

Back
X