- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Çok heyecanlı canım ilk gebeligim rabbim sağlıklı sıhhatli versinde kendimi zor tutuyorum zatenHadi bakalim :) kesinlesince baslarsin alisverise canimmm :)
Senin varmı tahmin falan 11. Haftanın sanirimHadi bakalim :) kesinlesince baslarsin alisverise canimmm :)
Yok cnm en son terminim 3 hafta önceydi 8 haftalıkken yani.. 1 hafta sonra terminm var ve meraktan catlıyorummm :)Senin varmı tahmin falan 11. Haftanın sanirim
Erkek canım :) kızda emin olamıyorlar hemen ama erkekte çıkıntı görününce biliyorlar :)Kizmi erkekmi? :) cunku kizlar gec belli olur derlerde merak ettim canm
Evet doğru canım haklısın cok nadir oluyo kızları erken bildikleriErkek canım :) kızda emin olamıyorlar hemen ama erkekte çıkıntı görününce biliyorlar :)
Kız niye söylüyorsun şimdi koca Ordu'su sokağa salınır mı yazık ayyyKızlar bu mevsimde yeşil erik de bulunmaz ama deli gibi canım istedii
13 haftada öğrendi canım üç arkadaşım kız olduğunu.Evet doğru canım haklısın cok nadir oluyo kızları erken bildikleri
Sorma ya aklıma düstü çıkmıyo bütün gündür tatlı hic canm istemio keske istese tatlı her zaman her yerde bulunurKız niye söylüyorsun şimdi koca Ordu'su sokağa salınır mı yazık ayyyhava çok soğuk . Allahtan Can'ım baklava falan istiyor
Can'ım benim ya. Ben Ankara'da yaşıyorum burda her mevsim bulunduran manavlarımız var . Sen nerdesin ?Sorma ya aklıma düstü çıkmıyo bütün gündür tatlı hic canm istemio keske istese tatlı her zaman her yerde bulunur
AlmanyadaCan'ım benim ya. Ben Ankara'da yaşıyorum burda her mevsim bulunduran manavlarımız var . Sen nerdesin ?
İnşallah bende öğrenirim haftaya 12 haftalık olucaz..13 haftada öğrendi canım üç arkadaşım kız olduğunu.
İnşlh bulursun Can'ımAlmanyada((
Burda hiç bi marketde göremedim ama bakıcam yinede yarın :))
Inşallah doktorun görebileceği şekilde gösterir bebeğin :)İnşallah bende öğrenirim haftaya 12 haftalık olucaz..
Tahminini soyler canım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinYok cnm en son terminim 3 hafta önceydi 8 haftalıkken yani.. 1 hafta sonra terminm var ve meraktan catlıyorummm :)
Amin canm inşallah bakalımmTahminini soyler canım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Tamam canimKıyafet için biraz daha bekle istersen. Ben 20 haftada başladım. Başlamak istiyorsan da yeşil, sarı gibi renkler al şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?