Bebek Beslenmesi Bebekleriniz aktif olarak kac dakika emiyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mihmandar_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
73
10
40
2.5aylik bebeğim var.Tek göğüsü aktif olarak 5 dk emiyor.Sonra sürekli durtukluyorum.1 çekiyor uyuyor.Diğer göğüs de ayni şekilde.Ben yine de bir göğüste 15 dk durtukleyerek de olsa emziriyorum.Ama 2 ay kontrolumuzde sadece 700 gr aldığından Dr mama takviyesi de yap dedi.Simdi bir ogunde 90 cc alacak şekilde takviye yapıyorum.Emzirdigimde o aktif emdiği 5 dk da doyuyor mudur sizce?

Tam olarak soruna cevap olmayacak ama fikir olabilir başka bir doktora danışabilirsin. Benim de 4 aylık kontrolde az kilo almıştı ama doktorumun tavsiyesiyle emdikten sonra kalanı sağıp vererek devam ettim sonra normale döndü. Sağlıklı günler...

2.5aylik bebeğim var.Tek göğüsü aktif olarak 5 dk emiyor.Sonra sürekli durtukluyorum.1 çekiyor uyuyor.Diğer göğüs de ayni şekilde.Ben yine de bir göğüste 15 dk durtukleyerek de olsa emziriyorum.Ama 2 ay kontrolumuzde sadece 700 gr aldığından Dr mama takviyesi de yap dedi.Simdi bir ogunde 90 cc alacak şekilde takviye yapıyorum.Emzirdigimde o aktif emdiği 5 dk da doyuyor mudur sizce?
Merhabe benim kızım da 2 aulık aynı sizin dediğiniz gibi emiyor, çok zorlanıyorum emzirirken ama benim bebrğimin kilo almadı çok azdı doktor hemen mamsya başlattı, ilk sy sadece 400 gr aldı:KK43:( bende baya uğraşıyorum emsin diye ama bi üstteki arkadaşım dediği güzel bi uygulama, o şekilde yapılabilir sanki

Benimki de kucağıma gelince uykuya dalası geliyor bu yüzden doğru düzgün emziremiyorum . Oynuyorum filan yüzüyle gözüyle uyanıyor iki çekip geri uyuyor bu yüzden beslenemedi ve sarılık oldu. Şimdi her memeden önce 25 mg mama veriyorum sonra memeyi tutuyorum yoksa sarılığı yükseliyor :KK43:(

Oglum 3aylik.2aya kadar bende zorlandim gaz yuzunden memeyle kavga etti cok agladi ama ac birakmadim.emzirmek icin israrci olmak lazim.once sarki sonra sac kurutma makinasi sonra ayakta gezme araba cingirak esliginde emzirmeler yaptim.her seferinde sasirtarak basardim.sagma makinasi tabiki bir alternatif ama meme ile bagi daha onemli memede 5dk dursa bile gazini alip tekrar emzirmek gerek.

X