bebekleriniz beslenmesi için kullandığınız markalar?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar gün boyu bebeklerinizi hangi marka ürünlerle besliyorsunuz? mesela biberon maması? oğluma lactum denedim hiç sevmedi. bu mamayla muhallebi yaptığımda da yemedi. kavanoz meyve püresi? hangi markaları bebekleriniz zevkle yiyor? bi de kaşık mamaları, karışımlar, gece yemekleri bi milyon ürün var. inceledim kafam allak bullak oldu. bunlardan hangilerini ve hangi markalardan veriyorsunuz bebeklere?

biberon maması aptamil 2
meyve püresi genelde kendim ypaıyom taze taze ama bazen dışarda milüpanın yada hippin meyve pürelerini alıyorum
kaşık maması olarakta aptamilin sütlü pirinçli ve gece tahıllarını kullanıyorum
pirinçunuda gogly idye bi marka nın elmalısı var onu yaptım bi kere tadı çok güzel oluyo pişince .sebzeleride kendim yapıyorm kavonozdakiler bana çok kötü geliyo tadları.hem biz sebze meyve olarak zengin bi ülkeyiz niye taze taze yapmak varken içinde ne olduğunu bilmediğimiz organik diye yutturulan gıdalrı allaımki herşeyi zamanında verdikten sonra taze yapmak daha sağlıklı bence

hayaletorka arkadaşım sana katılıyorum ve seni ayakta alkışlıyorum inan...
Bende seninle aynı fikirdeyim mis gibi taze meyve sebze cennetinde yaşıyoruz çinde japonyada karpuzu bile dilimle satıyorlar bende hazır sebze meyve pürelerini evde yapıyorum bir kaç kerede dışardan aldım denedim milupa ve hero baby ninkileri asında meyve püresi tarzındakileri yedi sebzelerinde bazılarını yedi ama sonraları bir tuhaf kounca bu arada kokuları bir acaip kokuyor bizim evde yaptıklarımız hiç böyle kokmuyor nasıl katkısızsa artıuk... sonra kendimi katkılı şeyleri çocuğa verdiğim için biraz suçlu gibi hissettim ve vermemeye karar verdim zaten evimdede nıormalde hazır şeyleri tüketmem mayonez-ketçap -etsuyu tableti-hazır çorba vs. vs.. gibi bu yüzdende senin fikrine canı gönülden katılıyorum canım

Buarada akşamları milupanın 7 tahıllı gece mamasını kullanıyorum sabahlarıda hero baby nin mısırlı çavdarlı kahvaltısı var onu kullanıyorum
Milupa ve hero baby den bana numune göndermişler pekmezli tahıllı ve armutlu meyveli birde sütlaç onları denedim bebeğim bayıla bayıla yedi gelgelelim acaip tatlı güya şeker ilavesiz nasuıl şeker ilavesiz okadar tatlı oluyorsa artık ben bunları tekrara vermemeye karar verdim tatlıya alışacağını düşündüğüm için ve nitekim bebekler bazı tatlara çok çabuk alışıyor benim cadı onları yedikten sonra benim evde hazırladığım sebze çorbalarını bir kaç gün gönülsüz yedi ..
işte böyle arkadaşlar..

ben evde olduğum sürece kendim yapıyorum çorbasını meyve püresini yoğurdunu.ama eğer dışarda olucaksam mümkün olmuyor bu sıcaklarda.hazır alıyorum meyve hariç.ben milupanın kavanoz mamalarını alıyorum.yoğurt içinde aptamil devam sütü kullanıyorum.bikaç kere tahıllı meyve pürelerindende verdim ama tatları çok kötü.ama bebeklerimize uygun tamamen.şahsen bana hiç hitap etmiyor...

biberon mamamız bebelac 2
meyva ve sebzeleri evde kendim hazırlıyorum dışardaysam
hero bayb bebelac yada goglynin kavanoz mamalarından alıyorum
sadece meyvalardan sebzeleri kardelen sevmedi yemiyor
pirinç unuda gogly kulanıyorum
bebe bisküvisi hero bayb
kaşık maması kullanmıyorum genelde
sütlü pirinçliyi sevmiyor tahıllı meyvalı olanlarıda yemiyor
birtek hero baybnin muzlu bebe bisküvli olanı sevdi
onuda arasıra veriyorum gece maması kullanmıyorum
uyku problemimiz yok çok şükür yoğrudunu annem yapıyor

canım bu sorularına her anne bebeğinin alışkanlıllarına ve damak tadına göre cevap verecek ve aklın daha da çok karışacak bence annelerden gelen cevapları incele ve en güvenilir içine sinen mamayı markayı al.. sma ya ben çok güveniyorum ama kızım önceleri hç sevmedi neler yaptım yedirmek için anlattım sana..
şimdi ise alıştı direk olmasada cicibebe muhallebi yardımıyla yediriyorum..
buradaki yorumlar benm içinde çok önemli ama çoğu zaman aklım çok karışıyo bunu itiraf edeyim :kedi:

biberon maması kullanmıyorum ben
kaşık maması herobaby den alıyorum her türlüsünü deniyorum ama pek haz almıyor yemekten
içim smart meyveli yogurt veriyorum arasıra
kavonoz mamalarından almıyorum kendim yapıyorum pürelerini kızımın

bende henüz doktora sormadım ek gıdalara geçmedik ama oğlum acıkıyor onedenle aptamilin armutlu portakallı kaşık mamasını
ve herbabynin irmikli ballı kaşık mamasını veriyorum
bu haftada herobabynin sabah kahvaltısına başlıcam

ya kızlar bir soru soracağım ama gülmeyin bana. muhallebi yaparken pirinç unu kullanıyoruz ya. bu normal pirinç unu diye satılan şey mi yoksa bebekler için özel pirinç unu mu var?

cnm niye gülelim hepimiz burdan öğreniyorzu çoğu şeyi paylaşarak.pirinç unu normal pirinç unu ama gogly diey bir marka var sütlü elmalı oluyor suyla pişiriyosun onu al istersen tadı güsel oluyo.diğer pirinç unundan aldığın zamanda sula yap ğiştikten sonra içien devam maması kat oda güzel oluyo

hayaletorka arkadaşım bende gogly ile yapıyorum ama elmalısına hiç rastlamadım sen nerden alıyosın birde pişirince bayağı elmalı gibi bir tadı oluyormu ben suyla pişirip içine 2-3 kaşık devam sütü koyup karıştırıyorum goglye pekmez falanda ilave etmeden severek yiyo elmalısınıdamı aynı yöntemle tapıyosun
birde içinizdede bebişine yulaf veren varmıı kızlar?

bende aptamilin devam sütünü ve kaşık mamalarını veriyorum kahvaltısını ve gece tahıllarını bi arada sütlü pirinçlisini denedim onuda severek yedi

ben normal pirinç unuyla yaptım ama biraz koyu oldu sanırım oğlum yutmakta zorlandı

sonradan içine soğuk su koydum bu sefer bekledikçe sulandı tuhaf oldu. ben de bu yüzden hazır muhallebi mi alsam acaba. bi de içine mama koyunca tadı iğrenç oluyo ya zavallı bebeler nası yesin tatsız tuzsuz

yemezse bana gönder canım o muhallebileri bayılıyorum..oglumdan artanları yerdim hep..ben kesinlikle milupa ve aptamil kullandım zaten en iyilerden bi tanesi bu marka canım..saglıkla büyüt bebişini

gogly muzlu ve almalısı var ama elmelı hiç güzel değil muzl ise muz kokuyo tadıda güzel ama benim kızım sadeyi yiyio sadece...içine pekmez katıp veriyorum artık bide mama..

dün bebelac ın karışık sebze çorbası nı aldım çorbalarına katmak için bugün denedim severek yedi
hero baybinde 8 tahıllısını aldım biberon mamasıyla hazırlanıyormuş akşamda onu dneicem
bebelac ve hero baybnin çeşiti bol insan hangisini alacağını şaşırıyor milupanın ne kaşık mamasını nede biberon mamasını sevmedi kardelen

Biberon maması aptamil kavanoz maması karışık markası değişiyor kaşık mamasıda arı mamanın sebzelisi ve gece yatmadan aptamil sütlü bisküvili. Şimdilik bunlar.

Back
X