Benim kızım 5,5 aylık şimdi,5 aylıkkenden beri tam ağlama değil de mızırdanıyordu,ama gözler kapalı,Dr.umuz artık yalnız kalmak istemiyor,yanında sizi istiyor demişti.Gerçekten de benim kıpırdanmama bile susuyor,yanına gittiğim anda susuyor,ama o anda uzun süre ona dokunmazsam yine başlıyor mızırdanmaya.
zeynep acıktığı zaman mızırdanır kalkarım terlediyse ki genelde terliyor üstünü değiştirir altını alır suyunu içirir emzirip uyuturum sonra da yatmadan önce tok tutan şeyler ver bakalım biraz da öyle dene
bizikide arada bir kopuyor remen bu gece yatırdık aç uyudu kaldı aradan 2 saat geçmedi bile sanki işgence görüyor nasıl fırladığımı şaşırdım yerimden korktum bişeymi oldu diye mama yiyince sustu kaldı
valla bizim cadıda son 2 haftadır bir ağlıyarak uyanıyorki sormayın kızlar sanki etinden et koparmışım gibi aniden ağlıyor cıyak cıyak kafamçokkarıştıbirde insan hiç uyku sersemi olmazmı arkadaşlaqr bir giriyorum yanına gözleri faltaşı gibi açıklaelaelaelaelaedelikafaduldenkafamçokkarıştı ağlıyor o anda hemen alıp meme verip yatırırsam hemen tekrar uykuya geçiyor ama yanında eşimle dahi fısıltılı konuşsam uykusu dağılıyor -tatlicadiarzu-bende hemen hiç konuşmadan sessizce emzirip geri yatırıyorum odada laminanta çıplak aykla bastığımızda çıkan sesten bile uyanıyor delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençocuğun kulakları radar mubarekkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden