Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Giriyor tabi. Ama siz istikrarlı olmalısınız. Meme bitti su var suyu da bıraktıracaksınız bir süre sonra. Uyanınca gezdirin tekrar karanlıkta. Uyurlar. Ben kızımı 1 aydan fazla oldu sütten kestim şy an 21 aylık. Çok şükür gece deliksiz uyuyordu ama ameliyat oldu biraz sancısı oluyor kalkıyor su istiyor tekrar uyuyor.
İstikrar ve kararlılık önemli. 3 çocuğum da çok şükür artık deliksiz uyuyorlar.
Oğlum 2 yaşında özellikle şu 10 gündür gece surekli emiyor uyku diye birsey kalmadı sürekli üstümde bazen ayağımda sallıyorum ama bırakınca anında uyanıyor anne diye bağıra bağıra ağlıyor memedeykende tam uyudu diye yatiriyorum yine uyanıyor artık sinirlerim yıprandı uykusuzluktan acıkıyor mu acaba diye süt veriyorum icmiyor öyle mama falanda sevmiyor ne yedirebilirim nasil bir yol izlemeliyim ki gece uyusun memeden kesmedim daha