• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece acikan 2 yas icin ne yapiyorsunuz

Geldi geldi de öyle bir niyeti yok azaltarak bırakmaya çalışıyorum
Gece emmesini kesmekle başlayabilirsin. Yatmadan 30 dk önce doyurucu birşeyler yedir. Bir hafta zorlanırsın sonra alışır.

Gece emmesini kesmekle başlayabilirsin. Yatmadan 30 dk önce doyurucu birşeyler yedir. Bir hafta zorlanırsın sonra alışır.
Emerek uyuyor birde yemiyor keşke yese gece uyanınca bir süre ayakta sallayarak idare ediyorum ama bir süre sonra yine emmek istiyor

Hani emzirme bitince uykuları duzEne giriyordu bunların 😏
Giriyor tabi. Ama siz istikrarlı olmalısınız. Meme bitti su var suyu da bıraktıracaksınız bir süre sonra. Uyanınca gezdirin tekrar karanlıkta. Uyurlar. Ben kızımı 1 aydan fazla oldu sütten kestim şy an 21 aylık. Çok şükür gece deliksiz uyuyordu ama ameliyat oldu biraz sancısı oluyor kalkıyor su istiyor tekrar uyuyor.
İstikrar ve kararlılık önemli. 3 çocuğum da çok şükür artık deliksiz uyuyorlar.

Oğlum 2 yaşında özellikle şu 10 gündür gece surekli emiyor uyku diye birsey kalmadı sürekli üstümde bazen ayağımda sallıyorum ama bırakınca anında uyanıyor anne diye bağıra bağıra ağlıyor memedeykende tam uyudu diye yatiriyorum yine uyanıyor artık sinirlerim yıprandı uykusuzluktan acıkıyor mu acaba diye süt veriyorum icmiyor öyle mama falanda sevmiyor ne yedirebilirim nasil bir yol izlemeliyim ki gece uyusun memeden kesmedim daha
Kesin memeden benim oğlumda böyleydi 18 aylıkken kestim memeden

Başaramıyorum ben sanirim emerek uyumanın yerine birsey koymam gerek kararlı duramıyorum ağladıkça kıyamayıp veriyorum memeyi
Zaten emmesi gereken süreyi doldurmuş daha fazlası size eziyet onada aynı şekilde süreç uzadıkça bırakması zor olacak

Back
X