Bebekleriniz kaç mm kızlar

bende 6 . haftama yeni girdim galiba.Gec dollenme oldugu icin tam bilmiyorum.Dr. um kalbini dinleyip ona gore tam haftasini soyleyecegini soyledi.En son gittigimde ( pazar gunu ) kesesi 13.8 mm. di.Bakalim persembe gununu bekliyorum.İnsallah kalp atislarini duyabilirim..İlk onceligim bu :(

bu benimde aklıma geldi bugün ultrasona girdim. doktor kesen 9 mm dedi normal mi dedim normal bu haftaya göre dedi. ayın 9 una kontrol verdi. sonra ki 15 gün sonrada kalp atışlarını dinleriz dedi. birde ultrason görüntümü de verdi. nasıl sevindim ilk resmi sayılır inşallah kalp atışlarını da duyarım yavrumun. çok zor beklemek insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:16:

bu benimde aklıma geldi bugün ultrasona girdim. doktor kesen 9 mm dedi normal mi dedim normal bu haftaya göre dedi. ayın 9 una kontrol verdi. sonra ki 15 gün sonrada kalp atışlarını dinleriz dedi. birde ultrason görüntümü de verdi. nasıl sevindim ilk resmi sayılır inşallah kalp atışlarını da duyarım yavrumun. çok zor beklemek insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.:16:

Bende ilk fotosunu gordum inanilmaz bi duygu ben sevincten ve heyecandan agladim hatta:) benimki 2.5 cm mis suan:)

Back
X