Bebek Beslenmesi Bebekleriniz kaç saat aralıklarla kaç cc süt içiyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tachycardia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
26
13
88
Arkadaşlar 2 aylık bir oğlum var, iştahı kapandı, emmeyi bıraktı, biberona geçmek zorunda kaldık.. Fakat biberonla da içmek istemiyo, 20cc , 40 cc içip bırakıyo.. 2 aylıkken bebekleriniz kaç saat aralıklar kaç cc süt içiyolardı?

Biberon değiştirmeyi deneyebilirsin bazı biberonların emzikleri çok sert olabiliyor. Oğlum 2 saatte 60 cc anca içerdi 2 aylıkken. Yeni doğduğunda 30 dakikada 30 cc anca içiyordu. Bazen o bile artardı. Biberon ya da mamayı beğenmemiş olabilir

Bebeklerin mideleri çok ufak ben istemezse vermiyorum aç olsa ister diye düşünüyorum.

Mamann üzerinde yazan ölçüye bakmayın kızım 4 aylık 60cc rahatsız ediyor her bebeğin beslenmesç aynı olmaz. Gögs ucun mu yok neden bıraktı çok küçük daha :KK43: gezerek filan dene pes etme bi süre sonra sütünde azalır sayarsan. Bebeklerde geçiş dönemi olabiliuor ısrarla ver memeninı silikon meme uçları var deneye bilirsin. Benim Gögs ucum yoktu lansıno tutdu düz ve yumuşak

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-02-01-40-37.webp
    Screenshot_2017-03-02-01-40-37.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 59
Back
X