- 5 Mayıs 2015
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi alinin annesi
Kızlar benim 5 aylık olmak üzere olan bi oğlum var 4 saatte bir 125-150 kadar süt yada mama içiyor.günde 6 kez besleniyor toplam 750-900 arası içmiş oluyor.bu ay az kilo almış:-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saatte besleniyorsa 24 saatte 6 ögün nasıl beslenmis oluyor,bende 3 saatte 105 cc veriyorum 8 ögün besleniyor ikizler4 aylık kızım 2,5 - 3 saatte 120 cc mama yiyor.günde 6 öğün besleniyor
3 saatte besleniyorsa 24 saatte 6 ögün nasıl beslenmis oluyor,bende 3 saatte 105 cc veriyorum 8 ögün besleniyor ikizler
3 saatte besleniyorsa 24 saatte 6 ögün nasıl beslenmis oluyor,bende 3 saatte 105 cc veriyorum 8 ögün besleniyor ikizler
Cnm bebein kilo alimi nasil oldu? Benimki gibi cok az almis oda.. 3.ayda 800gr seninkisi. Benimkide 2.ydayiz toplam 800gr alms.... doktor mama baslatti. Sen heralde az veriyosun mamayiMrb benim kızım 3 aylık oldu ve mama yiyiyor emmedi
ama kilo almıyor yeteri kadar beslenmesi yok dedi dr.
Kafayı yemek üzereyim
yemek yerken resmen kavga ediyoruz
4500 grdoğdu
Ama doğumdan sonra 4000gr düştü
su anda 5350 gr
her iki saate 60gr mama yiypr fazlasını yedirince kusuyor
Ne yapmalıyım kızlarrr
Kakasini yapıyorsa doyuyordur canım endişe etme. Aynı şeyleri ben de yoğun biçimde yasamistimBenim bebeğim de 26 günlük. Öyle rutin bi emme düzeni yok. Bazen 1 buçuk saatte emmek istiyor bazen 2 bazen 3. Hatta gece daha uzun uyuduğu da oluyor . Üstelik kusuyor sonrasında. Doyup duymadığı konusu hep kafamda soru işareti
Kızlar bende dertliyim nolur yaşayan başkası varsa yazsın bana benim kızım hiç anne sütü almadı mama yedi doğduğundan beri 3.ayına girdi mamayi yemeyide bıraktı tiksindi diyor dr.3 dr.gezdim niye emmiyor mamayi diye tahliller filan yapıldı bişey çıkmadı ama yemiyor 9 saat yemedi bigun dr.katı gıdaya geç dedi kavanoz mamalara geçtim hipp organik alıyorum değişik değişik yediriyorum şimdi 3 ay 22 günlük birsürü farklı şey yedi yavrum tavuklu pirincli domtesli fasulyeli kavanozların üstünde 4.ay yazan tüm meyve sebze purelerinı yedi ama mamayi tobe yemiyor 3 farklı mama aldım sma,aptamil,hipp,en son evolvia ama yok yok biberonda yemiyor dedim kaşıkla verdim kustu ama biberonla su içiyor çok caresizim cokkkkkk bu arada kilosu iyi 7 kilo hoş zaten 4 kilo doğmuştu bu ay 400 gr.almış moralim sıfır doyup doymadigini bile bilmiyorum ama huzursuz aç bırakmayı denedim yine de yemedi mamayi of offfff
Cnm benim kizim 2700gr dogdu. Iki ayda sadece 800gr aldi. Cok zayıf diyee bende sen gibi mama takviyesi yaptim gunde iki kez 60ar cc mama verdim . Bu ay 1500gr aldı. Toplandi azcik. Ama senin sutun yetmiomu sanki fazla mama veriyorsun. Çünkü hic sut icmese bile senin verdigin mamanin ogun olarak yetmesi gerekiyor. Sen hem onu ustunede sut veriyorsun. Ama kilosu normal bence bebeginin. Ekk gidayi da sen bilirsin ama sanki erken gibi...Kızlar allah aşkina yardim edin..oglum 36 haftada 3.050 gr dogdu..su an 3 ayini doldurdu. hem anne sutu hem mama ile besleniyor dun doktor kontrolumuz vardi benim paşa 6.715 gr cikti daha 3 aylik boyu 63 cm. Doktor kilosu fazla dedi. Bir ayda 1.800 gr almis.. Ama doymuyor 90cc mama veriyorum 2.5 saatte bir...acikiyor yavrum..ustunede meme emiyor.napsam ne etsem boyle giderse cok fazla kilolu olacak. doktor 4.ayda ek gidaya başlamak istiyor..ben daha erken oldugunu dusunuyorum. Kac saatte ne kadar mama vermeliyim?
Yani dusun sutum vardi iki kere sadece 60cc vermeme ragmen bi bucuk kilo aldi. Dikkatli beslemek gerekiyor cnm.Kızlar allah aşkina yardim edin..oglum 36 haftada 3.050 gr dogdu..su an 3 ayini doldurdu. hem anne sutu hem mama ile besleniyor dun doktor kontrolumuz vardi benim paşa 6.715 gr cikti daha 3 aylik boyu 63 cm. Doktor kilosu fazla dedi. Bir ayda 1.800 gr almis.. Ama doymuyor 90cc mama veriyorum 2.5 saatte bir...acikiyor yavrum..ustunede meme emiyor.napsam ne etsem boyle giderse cok fazla kilolu olacak. doktor 4.ayda ek gidaya başlamak istiyor..ben daha erken oldugunu dusunuyorum. Kac saatte ne kadar mama vermeliyim?