Bebek Beslenmesi bebekleriniz kaç saatte ne kadar süt, mama içiyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alinin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
6
1
22
Kızlar benim 5 aylık olmak üzere olan bi oğlum var 4 saatte bir 125-150 kadar süt yada mama içiyor.günde 6 kez besleniyor toplam 750-900 arası içmiş oluyor.bu ay az kilo almış:-(
Sizin bebekleriniz hangi aralıklarla besleniyor. Bu arada ben sütümü sağarak veriyorum.

3 aylikken günde 900 cc alması gerekiyormuş benimde oğlumun 3 ayi bitti ama 700 800 arası değişiyor günlük zorlamak istemiyorum iki saatte bir 60 bir buçuk saatte bir 60 3 saatte bir 100 belli olmuyor bende çok üzülüyorum ama ne yapmalıyım bende bilmiyorum ama bildigim birsey içmeyin içmiyor zorlama N3 olacak sanki

bende sagarak veriyorum.2 3 saatte 120aliyo ortalama tabi.gece daha fazla veriorum.5 5 aylik.kilosu iyi biraz fazla hatta.kilo durumu sutunuzun yarayip yaramadigylada alakali.sutun kalitesi onemli

ne kadar içtiği bence bebeğe bağlı ben de çalışıyorum gündüzleri biberon kullanıyoruz mecbur bende bilemiyorum 100 cc verince bile süt bitince ağlıyormuş bence biberon ile hızlı emdiği için doyduğunu anlamıyor ek gıdaya geçebilirsiniz 5 aylık sonuçta benimki de 4.5 aylık elma-armut suyu başladım dün bir ayda 400-500 gr iyiymiş diyor doktorlar zaten çok az kilo alsa doktor mama vermeni isterdi çok da rakamlara takılmamak lazım kendinizi üzmeyin

benim 2 aylık ikizlerim var 3 saatte 120 cc mama veriyorum, gece uyku saati bazen 4 saate kadar çıkabiliyor, acıkmadan verdiğimde mamayı bitirmiyorlar

X